free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μηνάς Μανούσακας: “Ο πρωταθλητισμός μοναδικός στόχος του ΑΟ Πόρου”

Μετά από έξι χρόνια απουσίας ο δημοφιλής ΑΟ Πόρος επέστρεψε στις υψηλές κατηγορίες της ΕΠΣ Αργολίδας και τώρα που πήρε φόρα στοχεύει να ανέβει τον πήχη ακόμα περισσότερο.

Ο δημοφιλής σύλλογος στον οποίο πρόεδρος είναι ο Μιχάλης Τσιάκαλος, ανέβηκε στην Α2 κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας και ξεκίνησε την σεζόν με στόχο τον πρωταθλητισμό.

 

Ειδικότερα, για την κινήσεις που έγιναν στην ομάδα ενόψει της νέας επίσημης αγωνιστικής περιόδου αλλά και για τους στόχους που έχει στο νέο πρωτάθλημα μίλησε στο  Abola.gr ο γραμματέας του ΑΟ Πόρου Μηνάς Μανούσακας ο οποίος τόνισε: “Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια που κατάφερε να επανέλθει στις μεγάλες κατηγορίες, επιτυχία που ανήκει στον κόουτς Σπύρο Κρητικό και στα παιδιά του-στους παίκτες μας.

 

Η ομάδα προετοιμάζεται με γνώμονα την άριστη και πάλι οργάνωση. Από κει και ύστερα έγιναν οι κατάλληλες κινήσεις στον μεταγραφικό τομέα και πιστεύω ότι η ομάδα είναι πανέτοιμη να κάνει πρωταθλητισμό. Στην προσπάθειά αυτή περιμένουμε την συμπαράσταση του κόσμου μας που φέτος περιμένουμε όχι απλά να είναι ο δωδέκατος παίκτης μας αλλά να είναι ο καλύτερος παίκτης μας”. 

 

Στο μεταξύ ο ΑΟ Πόρου στις 10 Σεπτεμβρίου αγωνίζεται εκτός έδρας με τα Μέθανα για το Κύπελλο.

Related posts

Θρίαμβος Ρονάλντο και Ρανιέρι στα βραβεία της FIFA

Abola Newsroom

Αρέσει στον Αήττητο Σπάτων ο Μάκος!

Abola Team 3

Φουάση από Ολυμπιακό πήρε ο Κισσαμικός

Abola Team 2