free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Θέλει φιλικό με τον Φωστήρα η Ρόδος

Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου βρίσκεται η ομάδα του Α.Σ. Ρόδος.

Ο προπονητής Πάρης Ανδράλας επιθυμεί την διεξαγωγή μία δυνατής φιλικής αναμέτρησης πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, προκειμένου να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.
Τα «ελάφια» βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες σε επαφή με την ομάδα του Φωστήρα, προκειμένου να έρθει στο νησί μας για να αγωνιστεί.
Οι συζητήσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και όπως όλα δείχνουν, ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλοξενήσει τον «Φονέα» στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή της φιλικής αναμέτρησης.
Στα αγωνιστικά
Την Παρασκευή ο Α.Σ. Ρόδος αντιμετώπισε στο γήπεδο Αρχίπολης την ΑΕΡΑ, σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του.
Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1, με τον Πάρη Ανδράλα να παρουσιάζεται προβληματισμένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και διάθεση στις προπονήσεις που θα ακολουθήσουν, προκειμένου να βρεθούν στην κατάλληλη αγωνιστική κατάσταση.
Από εκεί και πέρα, χθες τα «ελάφια» επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Το πρόγραμμα διεξήχθη το πρωί, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα.
Σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Ρόδος θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Δευτέρα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Related posts

Παλικαρίσια νίκη – άνοδος για τον Ιωνικό!

Ανανέωσε ο Γκουβέρος στον Πανηλειακό

Abola Team 2

Φιλικό με το Αιγάλεω ανακοίνωσε η Καλλιθέα

admin