free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τζώτζης: «Είχαμε την ευκαιρία για αξιολόγηση του υλικού»

Στον χαρακτήρα που είχαν για την ομάδα του τα προηγούμενα φιλικά, αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Την ευκαιρία να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ, ώστε να πάρει τις καίριες αποφάσεις του για το ρόστερ με το οποίο θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ είχε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν με Ζωφριά και ΑΕ Ζεφυρίου. 

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο «Αbola.gr» ξεκαθάρισε ότι τα τεστ προετοιμασίας που προηγηθηκαν, είχαν περισσότερο αναγνωριστικό χαρακτήρα για την ομάδα του και ότι πλέον η προσοχή όλων έχει στραφεί, ώστε το υλικό που διαθέτει να εμφανιστεί πανέτοιμο με την έναρξη του πρωταθλήματος: 

«Στα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία αξιολόγηση του ρόστερ, αλλά και να διαγνώσουμε τις δυνατότητές του. Τα μηνύματα που έχω λάβει σε γενικές γραμμές είναι ενθαρρυντικά. Το ευχάριστο για εμένα είναι ότι διαπίστωσα ότι πάρχουν πολλοί ταλαντούχοι πιτσιρικάδες, που μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις φανέλα βασικού. Το κλίμα στην ομάδα μας είναι εξαιρετικό και διάκρίνω πολλή όρεξη από τους παίκτες μου να προσφέρουν, αλλά και να αναδείξουν τις ικανότητές τους» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Τζώτζη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει το αποτέλεσμα της κλήρωσης του Κυπέλλου που βρήκε την ομάδα του να αντιμετωπίζει τη Αλσούπολη, επεσήμανε: 

«Τα παιχνίδια του Κυπέλλου τα αντιμετωπίζουμε ως παιχνίδια προετοιμασίας, αφού αυτό που πορέχει, είναι να εμφανιστούμε πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα». 

Ο κύκλος των φιλικών αναμετρήσεων συνεχίζεται την Τετάρτη για τον ΑΟ Ιλίου με το δυνατό τεστ κόντρα στον Ιάσωνα (7:30 μ.μ.).

Related posts

Παρελθόν από τον Αγ. Δημήτριο ο Μανώλης Βαμβακερής

Abola Team 3

Δύο ακόμα δυνατές μεταγραφικές κινήσεις ολοκλήρωσε ο Θρίαβος Αθ.

Abola Team 2

Μανωλάς: «Νεανικός ο κορμός που θα στελεχώσει την ομάδα»