free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να πάμε ένα βήμα παραπάνω»

Το σύνθημα για πρόκριση σε βάρος της Αναγέννησης Πετρούπολης έδωσε ο τεχνικός του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Με τη δίψα για διάκριση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο να ξεχειλίζει, ολοκληρώνουν στον Αστέρα Χαϊδαρίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας απαιτητικής σεζόν που τους περιμένει. 

Η έναρξη των φετινών επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει την ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων να αντιμετωπίζει την Αναγέννηση Πετρούπολης στην πρώτη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ.

 Αποτελεί κοινή πεποίθηση ότι απέναντι στην νεοφώτιστη ομάδα στην Β’ Κατηγορία, παρουσιάζεται η ευκαιρία στην ομάδα να γράψει ιστορία και να κάνει μία …πρώτη υπέρβαση, ενόψει της νέας σεζόν. Άκρως ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Βασίλη Τσιάκαλου στο «Αbola.gr»: 

«Η ομάδα μας βρίσκετια σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ και η διάθεση για προσφορά  που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μου, μας κάνει όλους να αισιοδοξουμε για κάτι πολύ θετικό την ερχόμενη σεζόν. 

Η πρώτη επίσημη αγωνιστική μας υποχρέωση για την καινούρια χρονιά μας φέρνει αντιμέτωπους στον θεσμό του Κυπέλλου με την Αναγέννηση Πετρούπολης

Ο προσεχής μας αντίπαλος δεν μας φοβίζει, υπάρχει βέβαια ο απαραίτητος σεβασμός, ωστόσο, εκτιμώ ότιέχουμε όλα τα φόντα να διεκδικήσουμε με αρκετές αξιώσεις τις πιθανότητες που μα αναλογούν για πρόκριση στην επόμενη φάσης της διοργάνωσης. Θέλουμε να πάμε ένα βήμα παραπάνω.».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Αθανασόπουλος: «Νίκη σε κάθε ματς με καλό ποδόσφαιρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Ένωση Βοτανικού 2-0 τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Τι έγινε σήμερα (28/11) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team