free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άλμπερτ Ρούσσο πήρε ο ΟΦΗ

Το… 1% για μετεγγραφή που είχε αφήσει ανοικτό ο Νίκος Παπαδόπουλος έγινε πραγματικότητα για τον ΟΦΗ, ο οποίος συμφώνησε με τον 21χρονο αμυντικό Άλμπερτ Ρούσσο.

Πρόκειται για παίκτη τον οποίο γνωρίζει καλά ο τεχνικός του Ομίλου, καθώς είχαν συνυπάρξει στον Ηρακλή, ο οποίος ήταν ο τελευταίος σταθμός στην ποδοσφαιρική του πορεία ως τώρα. Ο γεννημένος στις 22 Φεβρουαρίου 1996 Ρούσσος, έχει παραστάσεις και από το εξωτερικό, καθώς έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής των τμημάτων υποδομής της Γιουβέντους, ενώ το 2016 είχε και ένα πέρασμα από τη Μπριζ.

Η καριέρα του ξεκινά από τη Ρόδο και τον Διαγόρα, από όπου βρέθηκε στη «μεγάλη κυρία» του Ιταλικού ποδοσφαίρου, ενώ εκτός από τον Ηρακλή, στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί και στον Πανθρακικό, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές μας ομάδες (20 συμμετοχές στην Κ19 και 2 συμμετοχές στην Κ21).

Στην ανακοίνωσή της για τη συμφωνία με τον Ρούσσο, η διοίκηση της ΠΑΕ αναφέρει: «Σε προφορική συμφωνία με τον 21χρονο  (22/2/1996) αμυντικό Άλμπερτ Ρούσσο, ήρθε ο ΟΦΗ.

Ο παίκτης αναμένεται στο Ηράκλειο για να υπογράψει μετά από την θετική εισήγηση, που έχει δώσει ο Νίκος Παπαδόπουλος, για τον παίκτη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν στον Ηρακλή.

Ο Άλμπερτ Ρούσσος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και σαν στόπερ, αλλά και σαν αμυντικός μέσος. Έχει ύψος 1μ84.

Ο Άλμπερτ Ρούσσος υπήρξε διεθνής με τις ομάδες Κ17 και Κ19.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Διαγόρα Ρόδου και αργότερα επιλέχθηκε από την Γιουβέντους , για τις ομάδες Κ17 και Κ19. Δόθηκε δανεικός στην Βέλγικη Σερκλ Μπρίζ και ακολούθησε η συμμετοχή του σε Πανθρακικό και Ηρακλή».

Related posts

Ατρόμητος-Πλατανιάς 4-1

Abola Team 2

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Football League – Δείτε όλο το πρόγραμμα

Abola Newsroom

Διαμαντόπουλος και με τη βούλα στον Άρη!

Abola Team 2