free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Τέσσερις ακόμη μεταγραφές ο Γκυζιακός

Την απόκτηση των Μπουρλέση, Γιακουμάκη, Φίλου και Ράλλη ανακοίνωσαν οι «οράνιε», ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο Γκυζιακός! Οι ιθύνοντες του ιστορικού και ιδιαίτερα φιλόδοξου συλλόγου εντείνουν διαρκώς τις ενέργειές τους που αφορούν στην όσο το δυνατόν ποιοτικότερη ενδυνάμωση του ρόστερ, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό να διεκδικήσει μία αξιόλογη πορία στο νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι «οράνιε» βρέθηκαν στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ένταξη τεσσάρων πολύ σημαντικών αποκτημάτων 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Γκυζιακού θα φιγουράρει ο Γιώργος Μπουρλέσης, Ο εν λόγω παίκτης είναι 24 ετών προέρχεται από την Νέα Ιωνία και πέρυσι αγνωίσηκε με τη φανέλα της Αλσούπολης και καλύπτει τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

 Το δεύτερο απόκτημα είναι ο 25χρονος Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος καλύπτει με ιδιαίτερη ευχέρεια και τις δύο πτέυγες της μεσαίας γραμμής και προέρχεται από την Θύελλα Μοσχάτου.

ΤΟ επόμενο απόκτησμα είναι ένας παλιός γνώριμος. Ο λόγος για τον Φίλιππο Φίλο. Ο 18χρονος κεντρικός μέσος είχε αγωνιστεί στον Γκυζιακό στο πρώτο μισό της περυσινής περιόδου με τη μορφή δανεισμού από την Αθηναϊδα και τώρα η ομάδα του Γκύζι προχώρησε στην απόκτηση των δικαιωμάτων του. 

Επίσης, με τη φανέλα του Γκυζιακού θα αγωνίζεται την προσεχή σεζόν και ο 23χρονος επιθετικός Έκτορας Ράλλης, ο οποίος είχε αποκτηθεί από τον Όλυμπο Κέρκυρας από πέρυσι, ωστόσο, για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στη διάρκεια της περασμένης περιόδου. 

Οι μεταγραφικές κινήσεις αναμένεται να έχουν συνέχεια για τον Γκυζιακό, αφού σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «πορτοκαλί» είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση δύο ακόμη σπουδαίων παικτών.Στο αγωνιστικό μέρος τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια, όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου με την Νέα Σμύρνη. 

 

Νέος γυμναστής τερματοφυλάκων ο Αρβανιτάκης  

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινούνται τα πάντα πλέον στον Γκυζιακό. Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου συλλόγου μετάα πό συντονισμένες ενέργειες ήρθανσε συμφωνία με τον Άρη Αρβανιτάκη, ο οποίος ήδη πλαισιώνει το τεχνικό τιμ αναλαμβάνοντας το νευραλγικό ποστο εκγύμνασης τερματοφυλάκων. Ο Αρβανιτάκης έχει να επιδείξει αξιόλογη θητεία στον Παπάγο και άπαντες περιμένουν να αποδώσει αξιόλογο έργο στον Γκυζιακό σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό πόστο.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ανανέωσαν Βλάσσης, Νομικός, Πολυζωγόπουλος, Κούρτης και Ε. Λάππας στην Κηπούπολη

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το μενού σε Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team

ΕΠΣΑ: Οχτώ αγώνες αύριο (4/10) για το Κύπελλο

Abola Team