free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Σμυρνής: «Προέχει να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα»

Το στίγμα του ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, έδωσ εο τεχνικός του Ολυμπιακού Λιοσίων Λεωνίδας Σμυρνής. 

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Ολυμπιακός Λιοσίων στο πρόσφατο νικηφόρο του φιλικό με 2-0 απέναντι στην μικτή ομάδα Κ-17 και Κ-20 του Ατρομήτου Περιστερίου.

Το νεοφώτιστο συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, με τους Γκαβζίδη και Καραχάλιο να βρίσκουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και τους «ερυθρόλευκοπυς γενικότερα να πραγματοποιούν πολύ καλή εμφάνιση. 

Κάτι, το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Λεωνίδα Σμυρνή, ο οποίος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», εξέφρασε την ευχαρίστησή του για την μέχρι τώρα πορεία της προεοτιμασίαακι της δουλειάς που γίνεται 

«Γενικότερα εκτιμώ ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά καιμε ξεκάθαρο στόχο να εμφανιστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Διακρίνω τρομερή όρεξη από τους ποδοσφαιριστές μου, παρά τη δικαιολογημένη κόπωση κι αυτόμε χαροποιεί απόλυτα». 

Επόμενο προγραμαμτισμένο φιλικό για τον Ολυμπιακό Λιοσίων είναι αυτό της ερχόμενης Κυριακής (10/9) όπου θα φιλοξενήσει στον Φωστήρα Ηλιούπολης στις 6:30 μ.μ. Παιχνίδι, όπου ο τεχνικός Λεωνίδας Σμυρνής προβλέπεται να παρατάξει κατά μεγάλο ποσοστό το σχήμα που προτίθετια να εμπιστευθεί στους επερχόμενους αγώνες πρωταθλήματος.

 

Related posts

Πήρε το διπλό η Ανθούπολη με αντίπαλο την Άμιλλα Περιστερίου

Abola Newsroom

ΡΟΥΦ – ΣΟΥΡΜΕΝΑ 4-0: Τα στιγμιότυπα, περιγράφει ο Κων/νος Ράπτης

abola10

ΠΑΟ Καματερού: «Έφυγε» ο ιδρυτής και θρύλος, Κώστας Τσιρκογιάννης

Γιώργος Ανανίδας