free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Μία ακόμα «κούπα» για τον Ηρόδοτο, κατέκτησε το Super Cup!

Ο Ηρόδοτος κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣ Ηρακλείου για την σεζόν 2017-18, επικρατώντας με 1-2 επί του Ζαρού στο Μαρτινέγκο. Προηγήθηκαν οι Μεσαρίτες στο πρώτο μέρος, όμως οι κυανόλευκοι στην επανάληψη με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκαναν το 1-2 και… σήκωσαν το πρώτο τρόπαιο της φετινής χρονιάς.

Στο πρώτο μέρος ο Ηρόδοτος ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν είχε ουσία στο παιχνίδι της. Με εξαίρεση δύο καλές στιγμές στο 7’ με την κεφαλιά του Γαρεφαλάκη και στο 19’ με το σουτ του Μωραΐτη, δεν δημιούργησε κάτι άλλο αξιόλογο στην εστία του Μήτρου.

 

Από την άλλη ο Ζαρός, «πρόσεχε» περισσότερο τα μετόπισθεν, προσπαθώντας να διατηρήσει μακριά τον αντίπαλο από την εστία του. Στο 33’ σημειώθηκε το γκολ που… έκρινε το σκορ του πρώτου μέρους, ο Πουλάκης «έκλεψε» τη μπάλα, «έδωσε» στον Κλαπάκη, «δίνοντας» ξανά στον Πουλάκη ο οποίος με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0 για τους Μεσαρίτες. Έως και τη λήξη του πρώτου μέρους, δεν καταγράφηκε κάποια άλλη ευκαιρία, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στις δυνατές μονομαχίες.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρόδοτος είχε και πάλι την κατοχή, δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ένα… οκτάλεπτο ήταν αρκετό για να «γυρίσει» το παιχνίδι. Αρχικά στο 85’ ο Παπαδάκης με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 92’ μετά από κόρνερ του Μελισσόπουλου, ο Κανδηλάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2, δίνοντας το προβάδισμα και το πρώτο τρόπαιο της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στον Ηρόδοτο.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

Ζαρός: Μήτρου, Κοζυράκης, Πολυμερίδης, Λογοθέτης, Γενιτσαρίδης, Πουλάκης, Φραγκιαδουλάκης, Ρομπάκης(76′ Αλμπαντάκης), Μεταξάκης, Σκουλάς(18′ λ.τ. Κλαπάκης), Νταβιγλάκης(73′ Λιοδάκης)

 

Στον πάγκο έμειναν οι: Μιαούλης, Φιλιουδάκης, Γιατρομανωλάκης, Λεμονάκης

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβιδάκης, Μπάμπης(59′ Κανδηλάκης), Γιαλούσης, Μπαλάφας, Κασαπάκης, Φουκαράκης(54′ Ετόφ), Φραγκουλάκης, Γαρεφαλάκης(80′ Αργκιλέσι), Μελισσόπουλος, Μωραΐτης(65′ Παπαδάκης)

 

Στον πάγκο έμειναν οι: Παναγιωτάκης, Κουράκης, Σπηλιώτης

Related posts

Μεταγραφική βόμβα με Μάνα ο Πανθηραϊκός

Abola Team 2

Ασημακόπουλος και Στούπης προπονήθηκαν με την ΑΕ Μυλοποτάμου

Abola Team 2

Συμφώνησε με Τηλυκράτη ο Φέτσης!

Abola Team 2