free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»

Τη βεβαιότητά του ότι ο Πανερυθραϊκός θα εμφανιστεί έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος εξέφρασε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης. 

 

 

Ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των τεράστιων φετινών του δυαντοτήτων παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός στο νικηφόρο με 5-1 φιλικό που έδωσε απέναντι στην Κ-20 της Καλλιθέας. 

Το φιλόδοξο συγκρότημα των βορείων προαστίων απέδωσε εξαιρετικά, αναδεικνύοντας πτυχές της εξαιρετικής δουλειάς που έχει προηγηθεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας. Γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, ενόψει της επικείμενης έναρξης των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων. 

Για την ιστορία, δύο γκολ σημείωσε ο Τσεβάς κι από ένα οι Κατσάρας, Αντωνιάδης και ο 15χρονος Βαρκαρότης, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. 

Ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης μιλώντας στο «Αbola.gr» εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για τα βήματα προόδου, που έχει ανιχνεύσει στην ομάδα, ενόψει της επερχόμενηςέναρξης του πρωταθλήματος: 

«Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση στο συγκεκριμένο φιλικό. Είχαμε πολλά θετικά στοιχεία κυρίως όσον αφορά τον δημιουργικό τομέα. Βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς, δημιουργήσαμε φάσεις είχαμε όμορφες συνεργασίες και γενικότερα δείχνουμε ότι βρίσκουμε συνοχή. Γενικότερα είμαστε στο σωστό δρόμο και η αίσθησή μου είναι ότι θα εμφανιστούμε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος»    

 

Τελική πρόβα με Κρυονέρι 

Τα δυνατά φιλικά συνεχίζοντια για τον Πανερυθραϊκό, ο οποίος το Σάββατο (9/9) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Κρυονέρι (6 μ.μ.) σ’ ένα τεστ, όπου ο Αντώνης Τσιμπάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει κυρίως το σχήμα που προσανατολίζεται να παρατάξει στους επερχόμενους αγώνες πρωταθλήματος,όπως επίσης και να διαγνώσει τον βαθμό ετοιμότητάς του.

 

 

 

Related posts

Το ανεβασμένο Αιγάλεω κέρδισε το δυναμικό Χαλάνδρι!

Ρένος Γιαμπουράς

Δείτε σε Β Ι Ν Τ Ε Ο τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Κένταυρου Βριλησσίων Μπίλλυ Δέτση

Τάσος Ζαφειρίου

Έβαλε Αλευρή στα γκολπόστ ο Πανιώνιος Καισαριανής

admin