free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με τρεις πάσες και ένα σουτ ο ΠΑΟ Ρουφ φιλικό εκτός έδρας 2-0 με Άρη Βούλας

Ο ΠΑΟ Ρουφ όταν αποφάσισε να απλοποιήσει το ποδόσφαιρο τότε έφθασε με εύκολο τρόπο στην εκτός έδρας νίκη επί του Άρη Βούλας με σκορ 2-0.

Το πρώτο γκολ για το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα ήρθε στο 22′ μετά από τρεις πάσες. Παππάς και Γαλάνης άλλαξαν ιδανικά την μπάλα με την μια και ο Γιάννης Τζώρτζης με ευθύβολο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία κάνοντας το 0-1.

Το δεύτερο γκολ για το Ρουφ επιτεύχθηκε στο 68′ με δυνατό σουτ του Κουτσουβέλη που σκόραρε για ένα ακόμα ματς.

Το Ρουφ ήταν πιο επικίνδυνο και καλύτερο στο δεύτερο ημίχρονο και δίκαια έφθασε στη νίκη. 

Κορυφαίος του Ρουφ ο Τζώρτζης που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις και κάλυψε πολλά χιλιόμετρα, εντυπωσιακός και πρακτικός και πάλι ο Γαλάνης που κάλυψε και πάλι άψογα την αριστερή πλευρά, ενώ επίσης άρεσαν οι Τριανταφύλλου, Τομπουλίδης, Χατζής ο οποίος δημιούργησε ευκαιρίες, Κουτσουβέλης, Μπένας. Με το Ρουφ αγωνίστηκαν επίσης οι Κουνάδης που ήταν πολύ σταθερός, Μπέρτζος, Σαμαράς, Καρυπίδης, Ε. Ασλανίδης, Παππάς, Θ. Καραμπάς, Κοιυκοβίνης, Ζήσης, Γ. Ασλανίδης, Φωτόπουλος, Μπράτσι ενώ στην αποστολή ήταν και ο Θανάσης Τσιμπλάκης.

Την αποστολή του ακολούθησε ο Δημήτρης Βλασταράκης ενώ το ματς στο γήπεδο Βούλας παρακολούθησε ο γνωστός άνθρωπος του Ρουφ Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου Αντώνης Κουσουρίδης και μεταξύ άλλων ο βετεράνος άσος του Πανιωνίου και της ΑΕΚ Γιώργος Φαμέλης και αρκετός κόσμος στην εξέδρα.

Από τον Άρη Βούλας του Κυριάκου Δαγκούλη που είχε καλούς χειριστές της μπάλας στη μεσαία γραμμή πολύ καλά στάθηκε ο έμπειρος Γιώργος Βιδάλης.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ν. Καψάνης, Σπυρόπουλος, Λίτσας.

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ Κοντά σε ανανέωση με τη Διάνα ο Ρούσεφ!

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (9/4)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (4/12/22)

Abola Newsroom