free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιμπάκης: «Ικανοποιημένος από την εικόνα του πρώτου μέρους»

Τα στοιχεία που ήθελε να τσεκάρει, ευχαρίστησαν τον προπονητή του Πανερυθραϊκού Αντώνη Τσιμπάκη.

 

 

Ένα δείγμα των φετινών του δυνατοτήτων παρουσίασε ο Πανερυθραϊκός στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με το Κρυονέρι, με το οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2. 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι  το τελευταίο που «κρατάει» ο τεχνικός Αντώνης Τσιμπάκης, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο δοκίμασε κυρίως το σχήμα, που ΄χει στο μυαλό του να παρατάξει τους επερχόμενους αγώνες πρωταθλήματος. Διάστημα όπου η εν γένει συμπεριφορά της ομάδας της Νέας Ερυθραίας ήταν απόλυτα ικανοποιητική και την έφερε να προηγείται με 2-0 χάρη σε τέρματα των Αντώνακα και Αδραχτα: 

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας που παρέταξα στο πρώτο ημίχρονο. Στο συγκεκριμένο διάστημα χρησιμοποιήθηκαν κυρίως οι παίκτες που έχουν αποκτήσει προβάδισμα για την φανέλα του βασικού και λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά για τα δεδομένα της εποχής. Δημιουργήσαμε φάσεις, είχαμε τον απόλυτο έλγχο του παιχνιδιού ενώ και στο συγκεκριμένο διάστημα πετύχαμε και τα δύο γκολ. Νομίζω ότι γενικότερα βαδίζουμε στο σωστό δρόμο. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό μας».

 

 

Related posts

Tο νέο ρόστερ των Αγ. Αναργύρων

Τάσος Ζαφειρίου

Με ανατροπή ο Άρης Πετρούπολης (2-1)

Abola Team

Ο Άρης Πετρούπολης σε φιλικό ματς 3-2 το Παλαιό Φάληρο

Abola Team 2