free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Δεν φοβόμαστε κανένα!»

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας του φανέρωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Με διάχυτη την αισιοδοξία και ακλόνητη την πίστη για μία αξιομνημόνευτη πορεία, θα ριχτεί ο Γκυζιακός στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ. 

Οι «οράνιε» οι οποίοι προέρχονται από την άμεση επάνοδό τους στην Β’ Κατηγορία καλούνται να φανερώσουν ένα δείγμα των αγωνιστικών τους αρετών, ώστε να διεκδικήσουν μία αξιόλογη παρουσία που θα τους επιτρέψει να ατενίζουν το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. 

Ενδεικτικές της γεύσης, που άφησε στους ανθρώπους του Γκυζιακού η κλήρωση διαχωρισμού των ομίλων της Δευτέρας, είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr»: 

«Σαφέστατα, το έργο μας προβλέπεται να είναι δύσκολο. Η κλήρωση μας έφερε ένα πολύ δύσκολο όμιλο με αρκετές παραδοσιακές δυνάμεις που έχουν υψηλές βλέψεις, όπως οι Άγιος Δημήτριος, Θύελλα Αγίου Δημητρίου, ΠΑΣ Γαλάτσι, ΑΟ Ιλίου. Εμείς από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μία όσοτο δυνατόν πιο αξιόλογη πορεία και θα επιδιώξουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί. Επιστρέψαμε μετά το περυσινό διάλειμμα σε μία κατηγορία, που την γνωρίζουμε πολύ καλά, όπως φυσικά γνωρίζουμε σε μεγάλο ποσοστό και τους αντιπάλους μας. Όλους τους σεβόμαστε, όμως δεν φοβόμαστε κανένα» ήταν το αρχικό σχόλιο του υψηλόβαθμου στελέχους του Γκυζιακού, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασά ενόψει του ερχόμενου αγώνα Κυπέλλου με τα Ταταύλα. Ένα παιχνίδι το οποίο θα το αντιμετωπίσουμε ως μία πρόβα τζενεράλε, ενόψιε η έναρξης του νέου πρωταθλήματος, αλλα΄παράλληλα θα επιδιωξουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του θεσμού».

 

 

Related posts

Μαντζούνης: «Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ψύλλιας: «Να φανούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται!»

Kώστας Παλαιολόγος

Εκδόθηκαν τα δελτία των Γιάρα, Ιωακειμίδη στο Καλαμάκι

Kώστας Παλαιολόγος