free page hit counter
Abola.gr
ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποχαιρέτα την, την Εθνική που χάνεις

Αουτς! Αυτή η ήττα (69-74) από τη Ρωσία πόνεσε πολύ. Είναι κρίμα να χάνεις το πιο καθοριστικό ματς της τελευταίας οκταετίας, αν και βρισκόσουν 11 πόντους μπροστά στο 24′.

 

Είναι κρίμα, όταν -για ένα ημίχρονο- έχεις εξουδετερώσει τον καλύτερο παίκτη του αντιπάλου (Σβεντ). Οταν έχεις 61% στα δίποντα και 13 κλεψίματα. Όταν είσαι καταφανώς ανώτερη ομάδα, μέχρι οι δυνάμεις σου να σε εγκαταλείψουν. Είναι οδυνηρό να σου απαγορεύει την είσοδο στη ζώνη των μεταλλίων, ένα κώλο-rotation.

Η Εθνική είχε μυαλό, είχε ψυχή, όμως την πρόδωσαν τα πόδια. Με την πρόοδο του μοιραίου προημιτελικού, η Ελλάδα έσβηνε – ενώ η Ρωσία πετούσε. Επί 25 λεπτά, η ομάδα σε προκαλούσε να ονειρευτείς μεγαλεία. Στα υπόλοιπα, ένιωθες ότι η όγδοη θέση ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να πάρει σε αυτό το αλλόκοτο Ευρωμπάσκετ.

Τα πρώτα σημάδια κόπωσης φάνηκαν όταν το 49-39 έγινε 51-51, μέσα σε ένα τρίλεπτο. Ο Μπουρούσης έχασε δύο βολές και ένα λέι-απ που δοκίμασε ανενόχλητος. Ο Καλάθης σούταρε airball από τα επτά μέτρα. Ο Σλούκας και ο Πρίντεζης έδωσαν πάσες σε αντίπαλο. Η κόπωση βαραίνει το σώμα, αλλά και δηλητηριάζει τη σκέψη.

 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: PROTAGON

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/tGDFYTS8rmU” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Related posts

Τυχερός αλλά και ατσάλινος!

Kώστας Παλαιολόγος

Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός, 66-51 στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό

Abola Team 2

Οριστικά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας ο Παναθηναϊκός

Abola Team 3