free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Το Νίκο Βιτωράτο απέκτησε ο Πανηλειακός

Ο Πανηλειακός συνεχίζει την προετοιμασία του, ενώ σε νέο φιλικό θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων Πατρών την τοπική ομάδα του Διαγόρα, με ώρα έναρξης στις 5.00 το απόγευμα.

* Στο μεταξύ, στην προσθήκη 19χρονου μέσου προχώρησαν οι «ερυθρόλευκοι», που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Νίκου Βιτωράτου , το βράδυ της Τετάρτης 13/9, ως εξής:

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 19χρονο ταλαντούχο κεντρικό μέσο Νίκο Βιτωράτο και του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας».

Προέρχεται από την Αθήνα και την ομάδα Διάνα Ηλιούπολης στην οποία αγωνίστηκε πέρυσι (2016-2017, με 22 συμμετοχές πρωταθλήματος και 1 κυπέλλου) αλλά και πρόπερσι (2015-2016, με 29 συμμετοχές πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου), ενώ νωρίτερα ήταν στη Δόξα Βύρωνα, επίσης Α’ Αθηνών, (2014-2015, με 7 συμμετοχές πρωταθλήματος) και πιο πριν στον Αστέρα Ζωγράφου, Β’ Αθηνών, (2013-2014, με 26 συμμετοχές πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου).

Είναι γεννηθείς το 1998.

Ο Γ. Κούτσης για τη σύνθεση του Ομίλου

Ο 5ος όμιλος (Κεφαλλονιά/Ιθάκη, Ζάκυνθος, Αχαΐα, Ηλεία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αρκαδία) με συνολικά 12 μόλις ομάδες περιλμβάνει και τις ηλειακές:

Παλληξουριακός

Ζάκυνθος

Αχαϊκή

Διαγόρας Βραχνεΐκων

Αστέρας Αμαλιάδας

ΠΑΟ Βάρδας

Πανηλειακός

Τσικλητήρας Πύλου

Καλαμάτα

Αστέρας Βλαχιώτη

Παναρκαδικός

ΑΣ Λεωνίδιο

– Η κλήρωση θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα 18/9 και ώρα 12.00 στα γραφεία της ΕΠΟ. Και η 1η αγωνιστική έχει οριστεί την Κυριακή 1/10

* O τεχνικός Γιώργος Κούτσης σε σχετική ερώτηση της εφ. «Πατρίς» για τη σύνθεση, σχολίασε σχετικά:

«Η σύνθεση του ομίλου ήταν αναμενόμενη. Δεν υπήρξε κάποια έκπληξη, παρότι υπήρχαν κάποιες φήμες ότι κάποιες ομάδες θα πάνε σε άλλο όμιλο. Σαν Πανηλειακός, και εγώ προσωπικά, περιμέναμε αυτή την σύνθεση. Δεν ξαφνιαστήκαμε.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή οι ομάδες είναι λίγες, ένα …στραβοπάτημα δεν θα μπορεί να αναπληρωθεί στην εξέλιξη του πρωταθλήματος. Όποτε χρειάζεται απόλυτη προσοχή σε όλα τα παιχνίδια».

Πηγή: iliaoikonomia

Related posts

Τον επιθετικό Παναγιώτη Καλογιάννη απέκτησε η Ερμιονίδα

Abola Team 3

Συνεχίζει στον Ηρόδοτο ο Κανδυλάκης

Abola Team 2

Κωτσοβός: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Ρέθυμνο με την ΑΕ Μυλοποτάμου»

Abola Team 3