free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑΝΑ

Έγραψε ιστορία η επιπέδου SUPER LEAGUE εκδήλωση του ΑΟ Άνοιξης με πρωταγωνιστές την υποδομή και τους Θαλή και Γιάννη Τσιριμώκο (ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Έγραψε ιστορία η ιδιαίτερα ποιοτική-επιπέδου Super League επετειακή εκδήλωση του ΑΟ Άνοιξης που έφερε την σφραγίδα της υποδομής του συλλόγου και που έγινε με αφορμή τα σαράντα χρόνια της πορείας του δημοφιλούς συλλόγου στον χώρο του ποδοσφαίρου και αθλητισμού.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/9 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Στεφάνου στο παλιό Δημαρχείο, είχε πολλές εκπλήξεις και πολύ συγκίνηση που προήλθε από τα δάκρυα του Θαλή Τσιριμώκου την στιγμή που τον βράβευσαν και τον κάλεσαν να μιλήσει στο βήμα αλλά και πολλές επώνυμες παρουσίες.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΟ Άνοιξης Γρηγόρης Ραχωβίτσας ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο για την φοβερή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του υπεύθυνου σε αυτά Γιάννη Τσιριμώκου.

Ακολούθησε η προβολή βίντεο. Το ένα αφορούσε την πορεία των ακαδημιών και την τρομερή οργάνωση που υπάρχει τα τελευταία δύο χρόνια σε αυτές στον σύλλογο, το άλλο παρουσίασε την ιστορική πορεία του Θαλή Τσιριμώκου στα γήπεδα της Α’ Εθνικής αλλά και ως προπονητής και το άλλο την πορεία ανόδου του ΑΟ Άνοιξης στα μεγάλα σαλόνια της ΕΠΣΑΝΑ.

Βραβεύτηκαν: Ο Θαλής Τσιριμώκος που σε πολλές περιπτώσεις δεν συγκράτησε τα δάκρυα συγκίνησης από τον ποδοσφαιριστή της πρώτης ομάδας Βλάση Δαρζέντα, από τον Θαλή Τσιριμώκο ο ποδοσφαιριστής του συλλόγου Κων/νος Ριγάλας για την εισαγωγή του στο Πολυτεχνείο, από τον αντιδήμαρχο Διονύσου Βασίλη Δαρδαμάνη που έχει μεγάλη προσφορά στο ποδόσφαιρο της Ανατολικής Αττικής ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης, από τον πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Χαράλαμπο Πιπέρη ο Γιώργος Κυριάκης που είναι από τους παλαιότερους παράγοντες της Άνοιξης και από τον δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Κωστάκη ο σπουδαίος παράγοντας της ΕΠΣΑΝΑ Λεπατατζής ο οποίος βέβαια έχει προσφέρει και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Εκεί ήταν και ο γνωστός σύμβουλος της ΕΠΣΑΝΑ Τάσος Μαντζαφός όπως και ο γνωστός παράγοντας Δημήτρης Δεστούνης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης εξέφρασε τον θαυμασμό του για την εκπληκτική.

Ο χώρος είχε πλημμυρίσει από δεκάδες παιδιά της υποδομής του ΑΟ Άνοιξης αλλά και φυσικά και από γονείς.

Όλοι έμειναν άφωνοι και εκστασιασμένοι όταν στην διάρκεια της παρουσίασης της διπλής επετειακής φανέλας της ομάδας που έγινε από παιδιά της υποδομής άρχισαν να φεύγουν πυροτεχνήματα και βεγγαλικά αλλά και εντυπωσιακά λέιζερ. Η εκδήλωση είχε πολλά εφέ και γενικά ήταν τέλεια. 

Ο υπεύθυνος της υποδομής του ΑΟ Άνοιξης Γιάννης Τσιριμώκος δήλωσε στο Abola.gr που ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ότι αυτό που επιχειρείται σε αυτά τα τμήματα είναι κάθε χρόνο να ανεβαίνουν επίπεδο.

Δείτε ολόκληρη την δήλωση του Γιάννη Τσιριμώκου αλλά και ολόκληρη την επετειακή εκδήλωση της υποδομής του ΑΟ Άνοιξης στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

 

 

 

Related posts

Κοσμάς Πέππας (ΑΟ Σταμάτας): “Στόχος μας να μπούμε στην πεντάδα”

Τάσος Ζαφειρίου

Στο 90′ το διπλό του Νικολακάκη με τον ΠΑΟ Καλυβίων

Abola Team 3

Με ανατροπή στο σκορ ο Παθιακάκης 2-1 τον Αστέρα Βάρης

Abola Team 3