free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουτσουδάκης: «Ματς που κρύβει ιδιαιτερότητες»

Στον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με την συμπολίτισσα Διάνα αναφέρθηκε ο τεχνικός του Φωστήρα Ηλιούπολης Θοδωρής Κουτσουδάκης.

 

 

Αποφασισμένος να ζευγαρώσει τις νίκες του στο νέο πρωτάθλημα του ιδιαίτερα απαιτητικού δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας θα ριχτεί ο Φωστήρα Ηλιούπολη στην μάχη του γειτονικού ντέρμπι κόντρα στη συμπολίτισσα Διάνα. 

Οι «κιτρινόμαυροι» , οι οποίοι προέρχονται από τον θρίαμβο της πρεμιέρας κόντρα στον ισχυρό ΑΟ Χαϊδαρίου έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και θα ε[ιδιώξουν να πετύχουν την δεύτερη διαδοχική τους επιτυχία. 

Με τον τεχνικό Θοδωρή Κουτσουδάκη να δίνει το σύνθημα: 

«Προερχόμαστε από την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου κι έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Όλο το διάστημα που μεσολάβησε, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για το επερχόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Διάνα Ηλιούπολης, το οποίο συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του γειτονικού ντέρμπι. Πρόκειται για ένα ματς που κρύβει ιδιαιτερότητες,. Ένα παιχνίδι, το οποίο είναι καθαρά ευκαιρία για τους παίκτες να δείξουν τις δυνατότητές τους. Σαφέστατα, θα έχει πολύ κόσμο στις εξέδρες και πολλοί περιμένουν με ανυπομονησία πώς θα εξελιχθεί. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μία άδικη ήττα στην πρεμιέρα και θα τα δώσει όλα . Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Την πίεση θα την έχουν οι αντίπαλοί μας και οφείλουμε να φανούμε δυνατοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι»

 

 

 

Related posts

Διπλό “χτύπημα” για την Ηλιούπολη

abola10

Λεβέντης: «Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και το πληρώσαμε»

Kώστας Παλαιολόγος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΠΑΠΑΓΟΣ 0-0: Τα στιγμιότυπα

abola10