free page hit counter
20.1 C
Αθήνα
28 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

“Εξαιρετική δουλειά” λένε στο Κερατσίνι οι Τρίχος, Μπότος, Φραντζεσκάκης

Η  χρονιά της  Γ Εθνικής ξεκινάει σε μία εβδομάδα για το Κερατσίνι και η δουλειά συνεχίζεται σε αμείωτους ρυθμούς.

  Οι «Ροσονέρι», είναι μια από τις λίγες ομάδες που διαθέτουν μία πλειάδα σπουδαίας πεντάδας  τερματοφυλάκων(Μπότος-Λευκόπουλος-Φραντζεσκάκης-Τσούβαλης, Kούμπουλα)..  

 

 

 

Τόσο ο κος Τρίχος όσο και οι Μπότος –Φραντζεσκάκης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για τον τρόπο προπονήσεων και τις πολύ καλές σχέσεις που  έχουν μεταξύ τους.

 

 

 

Βασίλης Τρίχος: Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω πέντε τερματοφύλακες υψηλού επιπέδου.  Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο και τα παιδιά θα βοηθήσουν τον σύλλογο.

 

Για το επίπεδο της δουλειάς:Σκεφτείτε ότι και οι τέσσερις είναι κάτω από 30 και οι τρείς κάτω από 22 και σε ηλικίες 15-19,21 και 27. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι είναι δύσκολο  το να μάθουν τα παιδιά  να είναι στο απόλυτο κομμάτι ετοιμότητας και να παραμείνουν εκεί. Αυτό έχει ενδιαφέρον γιατί με αυτά τα παιδιά  που τους μαθαίνουμε πράγματα ,μαθαίνουμε και εμείς μαζί τους. Από κει και πέρα, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι η ομάδα έχει επενδύσει σε νέους παίκτες σε ηλικία και αυτό είναι κάτι που θα πιστωθεί στο μέλλον.

 

 

 

Γιάννης Φραντζεσκάκης:Όλα πάνε καλά .Δουλεύουμε εντατικά και πολύ σκληρά. Με τα παιδιά είμαστε φίλοι  και έχουμε αρμονική  συνεργασία. Εχει τεράστιο μερίδιο στο γεγονός ότι έχουμε ανέβει  επίπεδο ο προπονητής μας.

 

 

 

Αλέξανδρος Μπότος:  Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για όλους μας. Όλα τα παιδιά είναι εξαιρετικά και είμαστε οικογένεια. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά,δουλεύουμε πολύ σκληρά και όταν χρειάζεται ο κος Τρίχος μας αποφορτίζει με τις πλάκες που κάνει και τα αστεία. Όπως είπαμε, είμαστε μία οικογένεια και ο ένας  δουλεύει για τον άλλο.

Related posts

Φιλικό 4-0 ο Αήττητος με την Κ20 του Απόλλωνα

Abola Team 3

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25/6 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΜΠ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗΣ

Abola Team 3

Ιστορική πρόκριση για τον ΟΦ Ιεράπετρας επί της Καβάλας

Abola Team 2