free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τον βαθμό της ισοπαλία με σκορ 1-1 πήρε στο Κερατσίνι ο Ιάλυσος

Με… ισοπαλία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Γ’ Εθνική ο Γ.Α.Σ. Ιάλυσος! Οι «ερυθροκίτρινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο Κερατσίνι με την τοπική ομάδα, στην πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Αλεξιάδη δεν ήταν καλή στο α’ ημίχρονο, ωστόσο ισορρόπησε στη συνέχεια και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας. Η ομάδα του Κερατσινίου προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Μπερνιδάκη, με τον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στο 78’ με αυτογκόλ του Βαττή. Οι γηπεδούχοι έλεγξαν το ρυθμό στο α’ ημίχρονο, ωστόσο στη συνέχεια, οι Ροδίτες ανέβασαν στροφές, πίεσαν και τουλάχιστον δεν ηττήθηκαν στο γήπεδο «Π. Σαλπέας». Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο Λούκας Φαβάλι.

Οι ροσονέρι που ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαν κάλλιστα και με λίγη τύχη να είχαν συνδυάσει με νίκη την επιστροφή τους στην Γ’ Εθνική, ωστόσο λίγο η έλλειψη συγκέντρωση, και λίγο η ατυχία συνετέλεσαν ώστε η ομάδα της Ρόδου να αποσπάσει την ισοπαλία.

 

Το Κερατσίνι μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 7’ το πλασέ του Ντούλια από καλή θέση  έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Το γρήγορο γκολ απελευθέρωσε του παίκτες του Βασίλη Σπάθα που έψαξαν το δεύτερο γκολ. Στο 24’ το σουτ του Μπερνιδάκη από άριστη θέση βρήκε σε ετοιμότητα τον Ανδρούτσο.

 

ΟΙ φιλοξενούμενοι έχασαν την σπουδαιότερη φάση τους στο 30’ όταν η κεφαλιά του Δελαπόρτα από πολύ κοντά υποχρέωση τον Μπότο σε δύσκολη επέμβαση

 

Το Κερατσίνι φωνάζει για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι σε ανατροπή του Μπερνιδάκη στο 47., Μία παράβαση που έγινε εντός περιοχής, όμως ο ρέφερι Καλογερόπουλος έδωσε το φάουλ εκτός περιοχής.

 

Το Κερατσίνι έχασε την σπουδαιότερη φάση του να καθαρίσει το ματς στο 71’ όταν ο Μπερνιδάκης πάσαρε όμορφα στον Παπασπύρου όμως το πλασέ του τελευταίου έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Β. Σπάθας): Μπότος, Τσουβαλτσίδης, Μπατής, Βαττής, Λίτσης (63’ Σιγάλας), Παπασπύρου, Ντούλιας, Σκεντεράι, Γκιάτης (75’ Διάκος), Μπερνιδάκης, Καλογιάννης (82’ Πασσαλίδης).

Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ (Α. Αλεξιάδης): Ανδρούτσος, Τσουμάνγκας, Τσούπρος, Παφιάκης (89’ Σπάρταλης), Αρχοντούλης, Βλάχος (71’ Μπεγλεκτσής), Καμπλιώνης (75’ Φαβάλι), Δελαπόρτας, Πόποβιτς, Πετρούσης, Δήμας.

 

 

Related posts

Τέλος ο Δουβίκας όπως και ο Καλλιβωκάς στον Παναργειακό

Abola Team 2

Ανανέωσε με τον Χαραυγιακό ο Τουγουντζόγλου

Abola Team 3

Ανανέωσε με τον Ατρόμητο Πειραιά ο άσος Γιώργος Βυζανιάρης

Abola Team 3