free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Ήμασταν πειθαρχημένοι»

Στους λόγους που οδήγησαν τον Πωνιώνιο Καισαριανής στο εντυπωσιακό 6-2 της πρεμιέρας κόντρα στους Λέοντες αναφέρθηκε ο Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Ιδανικότερη «εκκίνηση» στο νέο πρωτάθλημα του τετάρτου ομίλου της Γ’ΕΠΣΑ δεν θα μπορούσαν να φανταστούν στον Πανιώνιο Καισαριανής, Η ιδιαίτερα φιλοδοξη ομάδα των ανατολικώ προαστίων διέσυρε με 6-2 εκτός έδρας τους Λέοντες, δείχνοντας τις ..άγριες διαθέσεις της για την φετινή σεζόν, όπως φυσικά φρόντισε να φανερώσει και τα εξαιρετικά δείγματα γραφής από την δουλειά που έχει προηγηθεί από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. 

Η εν γένει εμφάνιση και η ευρεία νίκη επί των Λεόντων επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Παναγιώτη Πρασσά, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια: 

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις υποχρεώσεις μας στο νέο πρωτάθλημα. Ήμασταν πειθαρχημένοι, εφαρμόσαμε το αγωνισιτκό μας πλάνο και φτάσαμε σε αυτή την σημαντική νίκη. Πάντοτε οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και ιδιαιτερότητες, ωστόσο παρουσιαστήκαμε απόλυτα αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και κάτω από αυτό το πρίσμα θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ακόμη βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας και αυτό που προέχει, είναι σ εκάθε παιχνίδι να εμφανιζόμαστε ολοένα και καλύτεροι»

 

 

Related posts

ΓΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ – ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ 2-0: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Λαρισαϊκός-Πατήσια 2-0

Abola Team 3

Αντώνης Βαζλαματζής (ΑΕ Ιλίου) V I D E O

Τάσος Ζαφειρίου