free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Δεχθήκαμε τρία πανομοιότυπα γκολ!»

Ο τρόπος με τον οποίο ο Αστέρας Χαϊδαρίου οδηγήθηκε στην εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕ Περιστερίου, ενόχλησε τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο.

 

 

Σε …ιδανικό αυτόχειρα αποδείχθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου στην αναμέτρηση της πρεμιέρας του δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ κόντρα στην ΑΕ Περιστερίου..

Η ιδιαίτερα φιλόδοξη και νεανική ομάδα του Βασίλη Τσιάκαλου, αν και είχε βρεθεί να προηγείται σοτ πρώτο ημίχρονο με 2-0, χάρη σε τέρματα των Κόκα (19’) και Κώτση (38’0  αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, εντούτοις, στην επανάληψη, δέχθηκε τρία πανομοιότυπα τέρματα από στημένες φάσεις μέσα σε διάστημα εννιά λεπτών (58’, 63’, 67’) κάνοντας…δώρο την νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα με 2-3…

Ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή η ήττα στην πρεμιέρα …εξόργισε τον τεχνικό Βασίλη Τσιάκαλο, ο οποίος εξέφρασε τη δικαιολογημένη του απορία και πικρία:

«Αυτοκτονήσαμε. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι, αφού δεχθήκαμε τρία πανομοιότυπα γκολ από στημένες φάσεις. Το εξοργιστικό είναι ότι στην προπόνηση της Παρασκευής, αναλωθήκαμε στο μεγαλύτερο διάστημα στις στημένες φάσεις, όμως για ένα λόγο που δνε μπορώ να ερμηνεύσω δείξαμε τρομερή απώλεια συγκέντρωσης δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να φτάσει στην νίκη. Ευελεπιστούμε ότι ο τρόπος που ήρθε η ήττα θα λειτουργήσει ως καμπανάκι για την ομάδα μας ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει»  

Related posts

Μανωλάς: «Χτίζουμε ομάδα με υγιείς βάσεις που έχει κερδίσει τον σεβασμό των αντιπάλων!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΕΠΣΑ: Τα σημερινά αποτελέσματα (11/12/22)

Abola Newsroom

Γαλαξίας-Πλάτων 1-1

Abola Team 3