free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δρακάκης για την Παλαιόχωρα: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Μίλησε για το δικό του γκολ, αλλά και για το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της Παλαιόχωρας στην Γ’ Εθνική.

Ο Γιάννης Δρακάκης είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Παλαιόχωρας στη Γ’ Εθνική, χάρη στο γκολ που πέτυχε σε βάρος της Κηφισιάς (1-1).

Δυστυχώς για την Χανιώτικη ομάδα ωστόσο δεν μπόρεσε να της χαρίσει τη νίκη.

«Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο», τονίζει ο Δρακάκης που μιλά στο athlitiko για το δικό του γκολ, αλλά και για το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Για την πρεμιέρα της Παλαιόχωρας στη Γ’ Εθνική και το γεγονός ότι μέχρι το… 92′ ήταν κοντά στην πρώτη της νίκη: «Ηταν μια ιστορική μέρα για την ομάδα, καθώς ήταν το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της στην Γ’ Εθνική. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο… Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι νωρίτερα γιατί είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Αφού δεν το κάναμε δεχτήκαμε στο 92′ την ισοφάριση».

Για το δικό του γκολ που θα μπορούσε να είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του: «Εχω πει και στο παρελθόν ότι το σημαντικό για μένα είναι τα γκολ μου να έχουν αξία για την ομάδα. Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο για την ομάδα μου σε εθνική κατηγορία, αλλά το ιδανικό θα ήταν να μας έδινε και τους 3 βαθμούς κάτι που δεν έγινε».

Για τη συνέχεια της ομάδας του: «Κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά. Το πρωτάθλημα είναι μικρό και δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Κάθε μέρα δουλεύουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο και σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».’

Πηγή: athlitiko.gr

Related posts

“Θωράκισε” την άμυνα η Καλλιθέα!

admin

Ανακοίνωσε Βλάχο ο Ιάλυσος

Abola Team 2

Την περίπτωση Καραλή εξετάζει ο Αγ. Ιερόθεος

Abola Team 2