free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αχιλλέας Κατσιούλης: “Είναι άριστα δουλεμένη ομάδα τα Πετράλωνα”

Ήταν ο πρωταγωνιστής της ομάδας του, του γηπέδου αλλά και της πρόκρισης των Πετραλώνων στο ματς του Κυπέλλου με την Διάνα Ηλιούπολης.

Ο λόγος για τον επιθετικό άσο της ομάδας των Πετραλώνων και του συγκροτήματος του Βαγγέλη Ιντζέκαρου ο οποίος σκόραρε δύο φορές στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας παράλληλα εντυπωσιακή απόδοση.

Για την πολύ καλή πορεία που έχουν μέχρι στιγμής σε πρωτάθλημα και Κύπελλο τα Πετράλωνα και ο ίδιος μιλώντας στο abola.gr στην σχετική ερώτηση που του θέσαμε ο άσος της ομάδας Αχιλλέας Κατσιούλης τόνισε: “Στο ματς του Κυπέλλου με την Διάνα Ηλιούπολης παρότι αγωνιστήκαμε χωρίς οκτώ βασικούς παίκτες, αν και όλα τα παιδιά κάνουν άριστη δουλειά, καταφέραμε να προκριθούμε. Είμαστε μια καλοδουλεμένη ομάδα και σε αυτό το στοιχείο οφείλεται η μέχρι τώρα άριστη πορεία της ομάδας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη”.

Στην ΦΩΤΟ ο επιθετικός άσος των Πετραλώνων Αχιλλέας Κατσιούλης με την άσπρη φανέλα την στιγμή που μόλις έχει πετύχει το πρώτο γκολ των Πετραλώνων στο ματς Κυπέλλου με την Διάνα.

Related posts

Γ.Σ. Ηλιούπολης: Έναρξη προπονήσεων και εγγραφών για τα τμήματα της Ακαδημίας ποδοσφαίρου

Ρένος Γιαμπουράς

ΖΟΥΜΠΑΤΟΠΟΥΛΟΣ: Να συνεχιστεί το πρωτάθλημα…

Abola Team

Εύκολα η Αγ. Παρασκευή 4-1 εκτός τον Κένταυρο Βριλησσίων

Abola Team 3