free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Αγ. Παρασκευή 3-1 τον Κένταυρο Βριλησσίων στο Κύπελλο

Το εισιτήριο που οδηγεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ εξασφάλισε η ομάδα της Αγ. Παρασκευής του εξαίρετου τεχνικού Δημήτρη Κωνσταντόπουλου που ξέρει να δουλεύει με μικρά παιδιά επικρατώντας του Κένταυρου Βριλησσίων με 3-1.

Αν και η Αγία Παρασκευή βρέθηκε πίσω στο σκόρ πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα αντέδρασε άμεσα με τον Δ.Κοβάνη στο 3′ να ισοφαρίζει για την ομάδα μας.
Στην συνέχεια στο 21′ ο Ντιντίφας έκανε τον 2-1 και στο 32′ ο Δρόσης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι ποδοσφαιριστές του Δ.Κωνσταντόπουλου έκαναν άλλη μια καλή εμφάνιση όμως τώρα το μυαλό όλων είναι στο σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι πρωταθλήματος που ακολουθεί την Κυριακή με αντίπαλο τον ¨Ηφαιστο Περιστερίου στο γήπεδο μας.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Τζίτζης, Παναγόπουλος (55′ Μιχαλόπουλος), Βελέντζας, Δρόσης, Παπαευθυμίου (77′ Φουκούλης), Μαυρομματάκης, Χατζίου, Μπαλατσούρας, Ντιντίφας (61′ Καραδήμας), Κοβάνης (70′ Περουτσέας).
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ (Γιάννης Θεοδωρίδης): Γαλάνης, Κωνσταντάκης (66′ Κονόμη), Κοντογιάννης, Αλβανός, Ελεζάι, Καμάρας (79′ Μπότσας), Μωραϊτης (70′ Κανέλλος), Κουλιούρης, Σκεντέρι, Κουτσουβέλης, Θεοδωρίδης (76′ Δημητριάδης).

Related posts

Δρυμωνίτης (Παπάγος):”Δικαιωμένος που ήρθα στην ομάδα”(vid)

abola10

Εντυπωσιακή εμφάνιση ο Άγιος Δημήτριος (4-2)

Abola Team

Η Ηλιούπολη “ξέρανε” το Κερατσίνι!

Abola Team