free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Προβιδάκης: «Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο στον Ηρόδοτο»

Για όλους και για όλα αναφέρθηκε ο άσος του Ηρόδοτου Κώστας Προβιδάκης.

Ο ποδοσφαιριστής του Ηροδότου, Κώστας Προβιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ματς με το ΟΦΙ (2-1) αλλά και το Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό, το σύντομο πέρασμά του από τον Ερμή αλλά και την επιστροφή του στην ομάδα της Ν. Αλικαρνασσού.  

Στις Εθνικές κατηγορίες επέστρεψε ο Ηρόδοτος επικρατώντας στην πρεμιέρα της Γ εθνικής (8ος όμιλος) με 2-1 του ΟΦΙ.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας της Ν. Αλικαρνασσού, Κώστας Προβιδάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το ματς με το ΟΦΙ (2-1) αλλά και το Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηλυσιακό, το σύντομο πέρασμά του από τον Ερμή και την επιστροφή του στον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά όσα είπε o Κώστας Προβιδάκης την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας του στο ματς με τον ΟΦΙ (2-1)

«Θέλαμε πολύ και οι δύο ομάδες να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε καλά το ματς και προηγήθηκαμε νωρίς. Μετά το ματς «άνοιξε». Μπορούσαμε να το «καθαρίσουμε» και νωρίτερα. Τελικά πήραμε την νίκη αν και αγχωθήκαμε στο τέλος. Ήμασταν «κυρίαρχοι» στο ματς. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί και τα καταφέραμε».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Γ εθνικής

«Είναι ένα πρωτάθλημα μικρό με μόλις 22 αγωνιστικές. Θέλουμε κάθε Κυριακή να είμαστε καλοί και να παίρνουμε βαθμούς και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Πρώτα θα κοιτάξουμε να σωθούμε νωρίτερα και μετά θα δούμε μέχρι που μπορούμε να πάμε. Τρώγοντας έρχεται και η όρεξη».

Για την περυσινή σεζόν

«Οταν νικάς συνέχεια ανεβαίνει η ψυχολογία σου. Πέρυσι τα σηκώσαμε όλα. Ήρθα στα μισά της σεζόν και έδωσα οτι μπορούσα για  το καλο της ομάδας. Ήταν μία ονειρεμένη σεζόν. Δεν το έχω ξανά ζήσει και δύσκολα θα ξανά γίνει».

Για το Κυριακάτικο ματς με τον Ηλυσιακό

«Θα πάμε στην Αθήνα για το καλύτερο. Εμείς έχουμε τον στόχο σε κάθε αγώνα».

Για τον 8ο ομιλο της Γ εθνικής

«Δεν έχω μία πλήρη εικόνα για όλες τις ομάδες. Έχουμε παίξει με κάοιες από τις Κρητικές σε φιλικά, το ματς Κυπέλλου με τον ΠΟΑ και το ματς της πρεμιέρας. Οι ομάδες μοιάζουν να είναι ισοδύναμες. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Κάθε ματς θα είναι ντέρμπι. Προσωπικά δεν κοιτάζω τι κάνει ο αντίπαλος αλλά τι κάνουμε εμείς».

Για τον αποκλεισμό από τον ΠΟΑ στο Κύπελλο

«Δεν μας επηρέασε καθόλου. Το έχουμε ήδη ξεχάσει. Θα ξεκουραστούμε από τις υποχρεώσεις στο Κύπελλο. Ας το πάρει και κάποιος άλλος».

Για την επιστροφή του στον Ηρόδοτο

«Πήγα στον Ερμή αλλά δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Ευτυχώς επέστρεψα στον Ηρόδοτο. Φέτος είναι μία χρονιά – πρόκληση. Είχα δοκιμαστεί στα Γιάννενα παλαιότερα αλλά δεν προχώρησε και θεωρώ οτι αν έχω σταθερή απόδοση αυτό θα γίνει σύντομα και με κάποια άλλη ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας».

Για τον Μανώλη Παπαματθαιάκη

«Είναι πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε και όλα είναι μία χαρά. Είναι τρομερός άνθρωπος και καλός προπονητής. Τον εμπιστευόμαστε και μας εμπιστεύεται. Με σχέση εμπιστοσύνης «χτιζονται» οι ομάδες»

Για τον κόσμο του Ηροδότου

«Ήρθε μαζικά στο γήπεδο στο ματς με τον ΟΦΙ.  Ξεκινήσαμε δυναμικά και τον θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε να μας βοηθάνε και μας δίνουν ώθηση. Θα κάνουμε τα πάντα για να είναι χαρούμενοι».

Related posts

Βλέπει Καραδήμο και Σταυρακόπουλο ο Ατρόμητος Πειραιά

Abola Team 3

Τον Παϊκόπουλο απέκτησε ο Φωστήρας που βλέπει και Σκάρο ο οποίος αποχώρησε από τον Διαγόρα

Abola Team 2

Μοιρασιά ο Ερμής Ζωνιανών στο δίτερμα με ΟΦΗ

Abola Team 2