free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Αγ. Ανάργυροι-Ρουφ 0-0-Όλες οι επώνυμες παρουσίες στο γήπεδο Πετρούπολης Β’

Σε ένα ματς αντάξιο της φήμης και των δύο ομάδων με δυνατές μονομαχίες Αγ. Ανάργυροι και Ρουφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς γκολ σε ένα ματς στο γήπεδο Πετρούπολης Β’, το οποίο είχε πολλές δυνατές μονομαχίες.

Το Ρουφ πάντως είχε στο 32′ την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν από ενέργεια του Φωτόπουλου η μπάλα βρήκε καθαρά σε χέρι αμυντικού. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ζήσης αλλά έπεσε σωστά στην δεξιά γωνία ο γκολκίπερ Χανιώτης και απέκρουσε. Στο 21′ ο Συράκος που έκανε ντεμπούτο με το Ρουφ από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ ενώ στο 22′ σε εκπληκτικό σε δύναμη μακρινό σουτ του Σαμαρά “απογειώθηκε” ο γκολκίπερ Χανιώτης και με θεαματική απόκρουση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 94′ πάλι ο Μπενάς πάλι για λογαριασμό του Ρουφ στην τελευταία φάση του αγώνα από ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 12′ ο των Αγ. Αναργύρων ζήτησαν χέρι στην περιοχή του Ρουφ σε κεφαλιά του Χιονίδη. Πολύ καλά τα πήγε στο δύσκολο έργο που είχε ο διαιτητής Ευαγγέλου, άριστοι οι βοηθοί Τουμπακάρης, Ακρίβος. 

Διακρίθηκαν από τους Αγ. Αναργύρους οι Κολοβός, Γκεμίσης, Μαρίνου, Γιασίν και από το Ρουφ οι Μπενάς που ήταν κορυφαίος του γηπέδου Φωτόπουλος, Σαμαράς, Καρυπίδης ενώ πολύ καλά τα πήγε όσο αγωνίστηκε ο Συράκος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χρανιώτης, Κολοβός, Μαντίκος(52′ Οικονόμου), Γουβαλάρης, Κρητικός, Γκεμίσης, Μπεκατώρος(75′ Κοσμάς), Μαρίνου, Χιονίδης(64′ Λάλας), Γιασίν, Νταουτάι.

ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Τομπουλίδης(13′ λ.τ. Χατζηγιαννακός), Μπενάς, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός(55′ Παππάς), Καρυπίδης, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Συράκος(52′ Κουτσοβέλης), Ζήσης(75′ Καραμπάς). 

Το ματς παρακολούθησαν οι δύο διοικητικοί ηγέτες των ομάδων Θοδωρής Κουνάδης και Βασίλης Λινάρης, ο Λευτέρης Λινάρης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Βλασταράκης, Τσιμπλάκης και Σερδενές, ο γνωστός τεχνικός Δημήτρης Καλιακούδης, ο Βασίλης Χρυσανθόπουλος, οι τεχνικοί Πέτρος Δημητρίου, Θοδωρής Κουτσουδάκης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης. 

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα παιχνίδια της Κυριακής (25/2) στην Αθήνα

Abola Team

Κένταυρος Βριλησσίων-Ηράκλειο 1-4

Abola Team 3

Τζουμερκιώτης στην Ηλιούπολη

abola10