free page hit counter
24.5 C
Αθήνα
16 Σεπτεμβρίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσαβαλιάς: «Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι»

Στις ιδιατερότητες που συγκεντρώνει για την ομάδα του η αναμέτρηση με την νεοφώτιστη Τερψιθέα στάθηκε ο τεχνικός του Αθηναϊκού Κώστας Τσαβαλιάς.

 

 

 

Αποφασισμένος για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα τον επαναφέρει σε ράγες επιτυχιών, θα παραταχθεί ο Αθηναϊκός στην καθοριστική εκτός έδρας αναμέτρηση με την νεοφώτιστη Τερψιθέα. 

Οι Βυρωνιώτες, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τους πρωτοπόρους Τράχωνες (0-1) θέλουν όσο τίποτε άλλο να επανέλθουν στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να αποκτήσουν την καλύτερη δυνατή ψυχολογική «ντόπα» ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. 

Οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Τσαβαλιά στο «Αbola.gr» είναι απόλυτα ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, αλλά και του τρόπου με τον οποίο οι «Λόρδοι» προσεγγίσουν την αναμέτρηση 

«Όλη αυτή την εβδομάδα έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα να δώσουμε την μάχη μας. Πάμε για ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο οφείλουμε να εμφανίσουμε τον καλό αγωνιστικό μας εαυτό, ώστε να διεκδικήσουμε με τις πιθανότητες που μας αναλογούν ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μία πολύ δυνατή, οργανωμένη κι ενθουσιώδη ομάδα» 

Εκτός πλάνων του τεχνικού Κώστα Τσαβαλιά έχουν τεθεί οι τραυματίες Μάρκος Κοντός και Κώσταε Βασίλης, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

 

 

 

Related posts

“Κουλούρια” στα Πετράλωνα!

Abola Team

Ένα και αρκετό για το Χαραυγιακό

abola10

Σπουδαία νίκη το Ηράκλειο

abola10