free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση!»

Στα πολλαπλά οφέλη της επικράτησης επί της πολύ δυνατής ΑΕ Ηρκλείου αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

Την παρθενική του νίκη στο δύσκολο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας πανηγύρισε ο Μικρασιατικός με την επικράτησή του επί της πολύ δυνατής ΑΕ Ηρακλείου με 1-0. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο διαμορφώθηκε στο 83ο λεπτό με κεφαλιά του Βάιου Ψαραδέλη και ήρθε να αποβεί λυτρωτική για όλους στην ιστορική ομάδα της Καισαριανής. Ειδικά μετά από ένα σερί αναμετρήσεων, όπου ο Μικρασιατικός έχανε τους βαθμούς στα τελειώματα των αγώνων.  

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Σταμπουλίδη: 

«Πήραμε μία νίκη που είχαμε απόλυτη ανάγκη, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο κυρίως για την ψυχολογία μας νεόψει της κρίσιμης συνέχειας που μας περιμένει. Καταφέραμε και κερδίσαμε την καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Καισαριανή και αυτό το στοιχείο μας δίνει πολύ μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Η ΑΕ Ηρακλείου μας προβλημάτισε πάρα πολύ, δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες, αλλα΄ευτυχώς για εμάς δεν σκόραρε και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε αυτή την πολύ σημαντική νίκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προονητή του Μικρασιατικού, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον ΠΑΟ Ρουφ. Μία ομάδα πολύ δυνατή και ιδιαίτερα φιλόδοξη. Θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αυτό που προέχει, είναι να παρουσιαζόμαστε παιχνίδι – παιχνίδι σαφώς βελτιωμένοι».

 

 

Related posts

«Όλο το Ηράκλειο αποχαιρετάει τον Πρόεδρο ίνδαλμα»

Τα … βρόντηξε ο Σμυρνής από τα Πετράλωνα!

Kώστας Παλαιολόγος

Πενθεί τον χαμό του πατέρα του ο Γιώργος Γκοβερίνος

Kώστας Παλαιολόγος