free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: Δεν αλλάζουμε φιλοσοφία»

Το στίγμα του για την προσεχή αναμέτρηησ με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης έδωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

 

Συνέχεια στη φρενήρη κούρσα του που τον έχει φέρει στην κορυφή του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με εννιά πόντους στις τρεις πρώτες του αναμετρήσεις, θα επιδιώξει να δώσει ο Πανιώνιος Καισαριανής, ο οποίος φιλοξενεί τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. 

Η ιδαίτερα φιλόδοξη ομάδα των ανατολικών προαστίων έχει μπει με το πόδι στο …γκάζι στη φετινή σεζόν, επιβεβαιώνοντας ξεκάθαρα την ανωτερότητά της έναντι όλων των αντιπάλων της. Γεγονός το οποίο θα επιδιώξει να συνεχίσει στην σαββατιάτικη αναμέτρηση.

 Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα:

 «Εμείς δεν πρόκειται να αλλάξουμε ρότα και φιλοσοφία. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να εμφανιζόμαστε ολοένα και καλύτεροι, ώστε να αποκτούμε μία σταθερή αγωνιστική ταυτότητα. Η προσοχή μας είναι στραμμένη εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης. Πρόκειται για το δεύτερο παιχνίδι που δίνουμε στην έδρα μας στο φετινό πρωτάθλημα όπου θα επιδιώξουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο μας σερί. Με σεβασμό σ εόλες τις ομάδες και με την απαιτούμενη συγκέντρωση προετοιμαζόμαστε και γι’ αυτό το ματς. Πάμε το ίδιο δυνατά και προσηλωμένα, ώστε να παλέψουμε για τη νίκη».

 

 

 

 

Related posts

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ ΠΑΙΚΤΗΣ ΔΗΛ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΛΑΜΑΡΑΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς

Νικητής στο ντέρμπι ο Αττικός

Abola Team

Τα αποτελέσματα της Γ’ ΕΠΣΑ (Κυριακή 22/9)

Abola Team