free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων»

Το σύνθηαμ για επιστροφή στις επιτυχίε ςέδωσε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Την επιστροφή του στον δρόμο των επιτυχιών θα επιδιώξει ο Γκυζιακός απέναντι στο Καλαμάκι.

 Οι  «πορτοκαλί», οι οποίοι προέρχονται από την οδυνηρή ήττα της περαμσένης αγωνισιτκής από τον Άρη Χολαργού με 2-0 δείχνου αποφασισμένοι να επανέλθουν δριμύτεροι στις επιτυχίες, αρχής γενομένης από την κυριακάτικη αναμέτρηση. 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία: 

«Πάμε αποφασισμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι κόντρα το Καλαμάκι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, η οποία φέτος παρουσιάζεται αρκετά ενισχυμένη και έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς.

Από τη πλευρά μας θα επιδιώξουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να κυνηγήσουμε την νίκη, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πιστέψουμε περισσότερο στους εαυτούς μας.»

 

Ελλιπής με Καλαμάκι 

Με αιαθητές απουσίες στη σύνθεσή του θα υποδεχθεί ο Γκυζιακός το Καλαμάκι. Ο τεχνικός Νίκος Γεωργακάκος δεν θα υπολογίζει σίγουρα τόσο στους υπηρεσίες των τραυματιών Άρη Σαλτογιάννη, όσο και του Δημήτρη Τρούλη, ο οποίος υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο με τις ιατρικές γνωματεύσεις να κάνουν λόγο για απουσία ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους.

 

Παράλληλα, ο Λάμπρος Κοτίδης θα απουσιάσει για διάστημα δύο εβδομάδων, λόγω ανειλημμέννω επαγγελματικών του υποχρεώσεων.

 

 

 

 

Related posts

Ήταν…φωτιά και Λαύρα!

abola10

Σύδνεσμος Προπονητών: Σεμινάριο με τηλεδιάσκεψη…

Abola Team

Σιδηράς (Γαλάτσι): Το μερίδιο ανήκει στους παίκτες

admin