free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 0-1

Απόδραση του Πανιωνίου από την Τρίπολη!

Οι «κυανέρυθροι» έσπασαν την αρνητική παράδοση που έχουν στο γήπεδο της Τρίπολης με τη σπουδαία νίκη τους που ήρθε χάρη στο γκολ του Μασούντ, για πρώτη φορά μετά από 8,5 χρόνια. 

Με τον Μασούντ να σκοράρει (47′) και τον Κότνικ να αρνείται πολλές φορές το γκολ στον Αστέρα, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν (0-1) και επέστρεψαν στις νίκες. 

Πάντως ο Κότνικ φρόντισε να κάνει απόσβεση του φετινού χρόνου του συμβολαίου του. 

 

Με μεγάλη εμφάνιση του Σλοβένου τερματοφύλακα που ήταν καθοριστικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου διατήρησε το δικαίωμα να παραμείνει στο παιχνίδι και χάρη στην αγωνιστική της άνοδο στο β’ ημίχρονο και την ποιότητα των παικτών που στελεχώνουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, επέστρεψε στις νίκες, έπειτα από δύο συνεχόμενες ήττες. 

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης – Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Γιαννούλης – Μουνάφο, Τσουκαλάς – Τσιλιανίδης, Μαντίντα (50’ Τόνσο), Ισνάλντο (74’ Γκοντό) – Μανιάς (50’ Δουβίκας) 

 

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ – Βλάχος, Μπανανά, Οικονόμου, Χατζισαφί – Κόρμπος, Σιώπης – Λάμπρου (46’ Μασούρας), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς (80’ Παπαγεωργίου) – Γεσίλ (69’ Ντουρμισάι) 

 

 

Related posts

Συμφωνία με Γκώνια ο Εργοτέλης που βλέπει και Μαζουλουξή

Abola Team 2

Η 16χρονη Ποδοσφαιρίστρια του Ατρόμητου Ευτυχία Παπουτσά

Τάσος Ζαφειρίου

Οκτώ αποχωρήσεις από τα Τρίκαλα

Abola Team 3