free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

NOMADS: Διαλύεται η ομάδα της Ζούγκλας!

Καταιγιστικές εξελίξεις περιλαμβάνει το αποψινό επεισόδιο του NOMADS, καθώς, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Παναγιώτη Βασιλάκου πριν καν ολοκληρωθεί η «μονομαχία», η ομάδα της Ζούγκλας διαλύεται και τα εναπομείναντα μέλη της θα πάνε στις άλλες ομάδες.

Ως είθισται τις Δευτέρες, διεξάγεται το αγώνισμα επικράτειας, που θα κρίνει ποια ομάδα, η Φωτιά ή ο Ωκεανός, θα πάει στην βίλα και ποια στην παραλία, καθώς το ψαροχώρι δεν υφίσταται πια.

 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό, ο νικητής του αγωνίσματος θα επιλέξει τα δύο μέλη από την Ζούγκλα που  θα απορροφηθούν από την ομάδα του, ενώ οι τέσσερις πρώην παίκτες των «πράσινων» δεν θα αγωνιστούν σήμερα και δεν θα μπορούν να προταθούν ως υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.

 

Στο μεταξύ, στο τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο, βλέπουμε τους παίκτες να βάζουν για ακόμα μία φορά τα δυνατά τους, αλλά και τον Γιώργο Μαυρίδη να δέχεται ακόμα μία επίθεση από τους συμπαίκτες του, με τον Μάνο Πίντζη να τον ειρωνεύεται για την κατασκευή του καταλύματος όταν η ομάδα ήταν στην παραλία.

Related posts

MEGA CHANNEL : Στον “αέρα” το πρώτο τρέιλερ του νέου Μεγάλου Καναλιού (vid)

Abola Newsroom

Πάντα κοντά στο συνάνθρωπο ο Βαγγέλης Ξυδέας

abola10

Στα 31 τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα

Abola Newsroom