free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Με αυξημένη συγκέντρωση»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Υμηττό, στάθηκε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Με τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη που απορρέει από τις συνεχόμενες επιτυχίες, θα παραταχθούν τα Βριλήσσια απέναντι στον πολύ ισχυρό και φιλόδοξο Υμηττό.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Ποσειδώνα Γλυφάδας (3-0), Ιλισίων 2004 (0-1) και Κεραμεικό (1-0), γεγονός το οποίο του έχει επιτρέψει να αναρριχηθεί στην ιδιαίτερα τιμητική πέμπτη θέση με 10 πόντους. Γεγονός το οποίο έχει εκτοξεύσει στα ύψη την πίστη όλων για κάτι θετικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη:

«Προετοιμαστήκαμε κάτω από τις καλύτερες δυνατές προοπτικές για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλός μας προέρχεται από σειρά σπουδαίων αποτελεσμάτων και σίγουρα αυτό το στοιχείο νομίζω ότι από μόνο του τα λέει όλα όσον αφορά τις δυσκολίες που θα κληθούμε να αντμετωπίσουμε.

Από την πλευρά μας θα πάμε με την ψυχολογία στο καλύτερο δυνατό σημείο, που απορρέει από τις τρεις συνεχόμενες νίκες, που έχουμε να επιδείξουμε στα ισάριθμα τελευταία μας παιχνίδια. Θα πρέπει να επιδείξουμε αυξημένη συγκέντρωση».

 

Μαζικές επιστροφές 

Με αρκετά ενισχυμένη σύνθεση συγκειρικά με προηγούμενους αγώνες τους, ενδέχεται να παραταχθούν  τα Βριλήσσια απέναντι στον Υμηττό. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι Σταύρος Τσιούμας, Δημήτρης Σαχινίδης, Σάββας Ζημπίδηε, ξεπέρασαν τις ιώσεις που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του προπονητή τους Γιάννη Χαραλαμπίδη, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Θοδωρή Κουφή, ο οποίος αποθεραπεύθηκε. Μοναδική απουσία θα αποτελέσει ο Δαμιανός Γκρέκος, που υποφέρει από θλάση.

 

 

 

 

 

Related posts

«Όρθια» τα Μελισσια στη Πετρούπολη!

Abola Team 2

Μπουγάς: «Ευκαιρία να ανασυνταχθούμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Χαραλαμπίδης:«Να καλύψουμε την ήττα από Ιλίσια 2004»

Kώστας Παλαιολόγος