free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γαζής: «Να διδαχθούμε από τα λάθη μας»

Στην ανάγκη για διόρθωση των λαθών που εντοπίστηκαν κόντρα στην Τερψιθέα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Γαζής.

 

 

Ακόμη προσπαθούν να … συνέλθουν στο Παλαιό Φάληρο από τον τρόπο με τον οποίο οδηγήθηκαν στην ήττα με 3-2 από την Τερψιθέα 

Η έλλειψη συγκέντρωσης που παρουσίασε η ομάδα, σε συνδυασμό με την ατυχία σεορισένες καίριες στιγμές του αγώνα, διαδραμάτισαν καταλυτικά στο να μην μπορέσει το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή να πάρει κάτι από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση 

Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός Γιάννης Γαζής: 

«Ακόμη προσπαθούμε να σνέλθου εαπό τον τρόπο με τον οπίο ήρθε η ήττα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, στο οποίο βάσει της εξέλιξής του θα μπορούσαμε να το είχαμε κερδίσει ακόμη και 0-5. 

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτεους οιωνούς για την ομάδα μας, αφού στο πρώτο ημίωρο βρεθήκαμε να προηγούμαστε 0-2 και να είμαστε οι απόλυτα κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο. Στη συνέχεια δεχθήκαμε ένα απίστευτο αυτογκόλ, δίνοντας τη δυνατότητα στους αντίπαλούς μας να πιστέψουν ότι μπορούσαν να κυνηγήσουν κάτι θετικό. 

Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε τουλάχιστον πέντε τετ α τετ, ώστε αν διευρύουμε το προβάδιμα μας κι όχι μόνο δνε τα καταφέραμε, αλλά δεχθήκαμε στο 85’την ισοφάριση μ’ ένα γκολ, που προήλθε από θέση οφσάιντ και στο τέλος τιμωρηθήκαμε δεχόμενοι το γκολ, που χάρισε την νίκη στην Τερψιθέα στο 94’ Αυτό, όμως είναι το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να διδαχθούμε από τα λάθη μας. Ο τρόπος που χάσαμε το παιχνίδι μας στενοχωρεί, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Σκύβουμε το κεφάλι κάτω και συνεχίζουμε τη δουλειά . Συγχαρητήρια στην Τερψιθέα για τη νίκη της».

 

 

 

Related posts

Σεζόν τέλος: Πρωταθλητές Χαραυγιακός και Ρουφ

Abola Team

Ανάσα για Μικρασιατικό!

abola10

Δεν «χ»-άρηκε κανείς!

Abola Newsroom