free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τέλος ο Μαγκάκης από τον Ιάλυσο

Έναν ποδοσφαιριστή λιγότερο αριθμεί πλέον το έμψυχο δυναμικό του ΓΑΣ Ιάλυσος, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο. Παρελθόν από τις τάξεις των «τοξοβόλων» αποτελεί ο Γιώργος Μαγκάκης.

Ο νεαρός ακραίος μεσοαμυντικός ζήτησε από την διοίκηση να λυθεί η συνεργασία τους, καθώς οικογενειακοί λόγοι τον υποχρεώνουν να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη. Οι άνθρωποι της ομάδας έδειξαν κατανόηση, αποδεσμεύοντάς τον με τον Γιώργο Μαγκάκη να βρίσκεται ήδη στην Κρήτη. Να σημειώσουμε ότι ο νεαρός αθλητής διέκοψε τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Μαγκάκης είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που δεν θα συνεχίσει στους «τοξοβόλους», καθώς είχαν προηγηθεί οι αποδεσμεύσεις των Αντώνη Ρίκκα και Τάσου Τσουμάγκα.
Την προετοιμασία τους για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής με τον Εθνικό Πειραιώς για την 5η αγωνιστική του 6ου ομίλου, συνέχισαν χθες οι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ Ιάλυσος, με τον νέο τεχνικό του συλλόγου Κώστα Βασιλακάκη να προπονεί για δεύτερη ημέρα τους «τοξοβόλους».
Το πρόγραμμα επικεντρώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα, με τον νέο προπονητή του συλλόγου να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές συγκέντρωση και μεγαλύτερη διάθεση στις προπονήσεις, προκειμένου να καταλάβουν το συντομότερο δυνατό τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει.
Η αλήθεια είναι ότι το διάστημα μέχρι το παιχνίδι με τον Εθνικό δεν είναι αρκετό για να περάσει ο Κώστας Βασιλακάκης την φιλοσοφία του στην ομάδα, γι’ αυτό και αναμένεται την Κυριακή ο ΓΑΣ Ιάλυσος να μην είναι και ιδιαίτερα αλλαγμένος.
Η προετοιμασία των «τοξοβόλων» θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο στο «Οικονομίδειο». Τέλος, να σημειώσουμε ότι πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο αντιμετωπίζει ο Γιώργος Δήμας που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής να κρίνεται αμφίβολη.

Related posts

Παρελθόν ο Αρχοντάκης!

Κωνσταντίνος Περούλης

Τέλος από το Λεωνίδιο ο Σπυρόπουλος!

Abola Team 2

Αιολικός: Λήξη της συνεργασίας με τον Νταφόπουλο

Γιώργος Ανανίδας