free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ασταμάτητος ο Ηρόδοτος 3-1 την Παλαιόχωρα

Ασταμάτητος μοιάζει και ο φετινός Ηρόδοτος, ο οποίος έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο νέο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, πετυχαίνοντας πλέον την 4η νίκη του σε πέντε αναμετρήσεις και παραμένει μόνος πρώτος στη βαθμολογία και στο +5 από τον δεύτερο ΠΟΑ μετά και τη νίκη του με 3-1 επί της Παλαιόχωρας.

 

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα του Ηροδότου σε ακόμα ένα παιχνίδι, απειλώντας για πρώτη φορά στο 4’ με τον Φραγκουλάκη, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 6’ άνοιξε το σκορ. Στο 13’ ο Μανουσάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσα, όμως ο Φραγκουλάκης ένα λεπτό αργότερα ανατράπηκε και εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι με το οποίο έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Ηρόδοτο.

 

Τα γρήγορα γκολ των δύο ομάδων, «άνοιξαν» το παιχνίδι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τις ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ηρόδοτο όμως να πετυχαίνει και τρίτο γκολ στο 38’ με τον Ετόφ, παίρνοντας σαφές προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο!

 

Στην επανάληψη, τόσο ο Ηρόδοτος, όσο και οι φιλοξενούμενοι, είχαν ευκαιρίες αλλά δίχως να σημειωθεί άλλο τέρμα με την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού να παίρνει μία ακόμα νίκη, παραμένοντας στη πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Φουκαράκης(75’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι(83’ Παναγιωτάκης), Μωραΐτης(88’ Παπαδάκης), Γαρεφαλάκης(61’ Μελισσόπουλος), Ετόφ

 

Παλαιόχωρα: Πονηρός, Καρατζίδης(46’ Θεοδωράκης), Σαμαράς, Βασιλείου, Κορνελλάτος(46’ Παπαδόπουλος), Μανουσάκης Α.(72’ Κουλούρης), Κεπνενίδης, Μαζιώτης, Αρακάκης, Μανουσάκης Δ., Ιβάν(59’ Ζαϊμίδης)

 

Related posts

Οι πρώτοι σκόρερ στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3

Ο Πλουσής νέος γυμναστής στον Ερμή Ζωνιανών

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Το Σάββατο (19/3) Καραβάς – Πανελευσινιακός

Abola Team