free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Με την εμπειρία του ο ΠΟΑ 2-0 τον ΟΦ Ιεράπετρας

Με τους Τριανταφύλλου-Ρουμπάκη να βρίσκουν δίχτυα στο 42’ και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης αντίστοιχα, ο ΠΟΑ επικράτησε 2-0 του ΟΦ Ιεράπετρας στο Ατσαλένιο, έχοντας καλή απόδοση.

Με δέκα παίκτες από το 75’ λόγω αποβολής του Ντάμπος ο ΠΟΑ, ενώ με δέκα και ο ΟΦΙ στο 90’ για αποβολή Μπαριτάκη.

 

Στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ ξεκίνησε ιδανικά, είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας ασφυκτικά τον ΟΦ Ιεράπετρας, δίχως όμως να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία μέχρι το 30’ όταν και είχε την καθολική υπεροχή.

 

Στη συνέχεια ο ΟΦΙ κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι, όμως στο 42’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρουμπάκη, ο Τριανταφύλλου με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους Ατσαλενιώτες κάνοντας το 1-0. Ο ΟΦΙ «έψαξε» γρήγορα το γκολ της ισοφάρισης, όμως λίγα λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Τζελέπη πέρασε άουτ και το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0.

 

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Ρουμπάκης έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος πλήρως την αδράνεια της άμυνας του ΟΦΙ «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι. Στη συνέχεια ο ΠΟΑ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Ντάμπος, αυτή όμως η αριθμητική υπεροχή του ΟΦΙ δεν τον «βοήθησε» να «πάρει» κάτι από το παιχνίδι.

 

Παρ’ότι αγωνιζόταν με παίχτη παραπάνω για περίπου 15 λεπτά, ο ΟΦΙ δεν δημιούργησε ευκαιρίες με αξιώσεις μπροστά στην εστία του Παπαδάκη, ενώ στο 90’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπαριτάκης, αφήνοντας τον ΟΦΙ με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις.

 

Ο ΠΟΑ ήταν ο μεγάλος νικητής του Κρητικού ντέρμπι, έχοντας καλύτερη εικόνα-παρουσία στο παιχνίδι, ενώ αντίθετα ο ΟΦΙ, πραγματοποίησε ίσως τη χειρότερη φετινή εμφάνιση του.

 

ΠΟΑ: Παπαδάκης, Καρβελάς, Πατινιώτης, Τζανής, Παπαδομιχελάκης, Χαρίτος(75′ Τοπάλι), Χατζηανδρέου(40′ λ.τ. Ρωμανάκης), Φραγκιαδάκης, Ρουμπάκης(87′ Ρουμπάκης), Τριανταφύλλου(89′ Γιαλιτάκης), Ντάμπος

 

ΟΦΙ: Πρίφτης, Τζελέπης(80’ Πετάσης), Μίγγας(74’ Δερμιτζάκης), Χριστάκης(46’ Μπαριτάκης), Πυθαρούλος, Κορομηλάς(57’ Χρυσοφάκης), Πηγιάκης, Ουζούνογλου, Παπαδόπουλος, Κορέτας, Καραγιάννης

Related posts

Οι διαιτητές 20ης, 21ης 24ης & 28ης αγωνιστικής και στους οκτώ ομίλους της Γ’ Εθνικής

Abola Team 3

Συγχαίρει Δημητρίου o Χαραυγιακός για τις προτάσεις που κατέθεσε στην ΕΠΟ αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση

Abola Team 3

Τα αυριανά (4/3/20) ματς του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Abola Newsroom