free page hit counter
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Η ανακοίνωση του Κρυονερίου για την ένσταση και την αφαίρεση βαθμών από την εφηβική ομάδα

 Ανακοίνωση εξέδωσε το Κρυονέρι σχετικά με την αφαίρεση βαθμών από την εφηβική ομάδα μετά την ένσταση που κατέθεσε ο Αήττητος.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ανακοίνωση:

Το Σάββατο 21/10/2017 το εφηβικό τμήμα του συλλόγου μας αντιμετώπισε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑΝΑ το αντίστοιχο τμήμα του Αήττητου Σπατών στο γήπεδο του Κρυονερίου στο οποίο κατόπιν αιτήματος του αγωνίστηκε ως τυπικά γηπεδούχος αφού δεν είχαν διαθέσιμο το γήπεδο του. Έγινε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι και οι ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Μετά το παιχνίδι, κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο του συλλόγου μας, στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και μη θέλοντας να στερήσουμε στους αθλητές του Αήττητου την ευκαιρία να αγωνιστούν μακριά από τον κόσμο τους , ο Γενικός αρχηγός του τμήματος κος Γιώργος Βασίλας, ενημέρωσε τον προπονητή του Αήττητου πως στο δεύτερο γύρο η επιλογή του γηπέδου θα είναι 100% επιλογή του σωματείου των Σπατών.

Την επόμενη μέρα με μεγάλη μας έκπληξη πληροφορηθήκαμε πως ο Αήττητος υπέβαλε ένσταση στην ΕΠΣΑΝΑ ζητώντας να κατοχυρωθεί υπέρ του το παιχνίδι διότι το σωματείο μας δεν τήρησε τη νομιμότητα και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 2 παίκτες γεννηθέντες το 2002 αντί με 3 όπως ορίζει η προκήρυξη. 

Φυσικά κάτι τέτοιο ουδέποτε συνέβη.

Η ομάδα μας αγωνίσθηκε για όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 3 παίκτες γεννηθέντες το 2002,πραγματοποιόντας μάλιστα 6 αλλαγές και όχι 5 όπως λανθασμένα αναγράφει το φύλλο αγώνα.

Σε επικοινωνία μας με τον προπονητή των εφήβων του Αήττητου προκειμένου να μάθουμε το λόγο της ένστασης η απάντηση ήταν επί λέξη : ‘’Το θυμάμαι το παιδί που μπήκε και τις αλλαγές, δεν τις έγραψε όλες ο διαιτητής αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, την άλλη φορά να είστε πιο προσεκτικοί’’.

Ζητήσαμε να μάθουμε από τον συγκεκριμένο κύριο αν προτίθεται να την αποσύρει και η απάντηση ήταν: ’’Δεν υπάρχει περίπτωση, θα με διώξει ο γενικός αρχηγός αυτός με πίεσε, δε την κάναμε για εσάς την κάναμε γιατί νομίζαμε ότι ήταν κάποιος άλλος στη διοίκηση της ομάδας και θέλαμε να τον εκδικηθούμε που μας έστειλε στο Κρυονέρι! ’’.

Σε επικοινωνία μας με το γενικό αρχηγό υπήρξε καθολική άρνηση βέβαια των γεγονότων και υποστήριζε εντελώς τα αντίθετα! Εκεί καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να συζητήσουμε.

Κρίμα, κρίμα για τους αθλητές παιδιά του Αήττητου που στην πλάτη τους παίζονται τέτοιου είδους παιχνίδια. Κρίμα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που προπονητές και παράγοντες θέλουν να κερδίζουν με οποιοδήποτε τρόπο και μέσο και περνάνε τέτοια μηνύματα.

Η ομάδα μας τιμωρήθηκε ερήμην από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑΝΑ με κατοχύρωση του αγώνα στον Αήττητο με σκορ 3-0 και αφαίρεση 3 βαθμών από την τρέχουσα βαθμολογία. 

Σήμερα έχει 6 βαθμούς αντί 10 που θα είχε σε διαφορετική περίπτωση. Σήμερα είναι -5 από τον Αήττητο αντί -1 που θα έπρεπε να είναι.

Η ομάδα μας είναι πολύ ψηλότερα στη συνείδηση όχι μόνο τη δική μας αλλά και των υπολοίπων υγιώς σκεπτόμενων παραγόντων όλων των υπολοίπων ομάδων οι οποίοι αντιλαμβάνονται το άδικο των γεγονότων και τη μικροπρέπεια συγκεκριμένων ατόμων, μας την έχουν εκφράσει ήδη και τους ευχαριστούμε για αυτό!

Όσο για τα παιδιά μας:

Δημήτρη,Βασίλη,Kristian,Aleksander,Χρήστο,Kristi,Κυριάκο,

Δημήτρη,Ηλία,Πέτρο,Γιάννη,Αλέξη,Sali,Κώστα,Βασίλη,Μιχάλη,

Κυριάκο,Ισίδωρε, συνεχίζουμε! 

Καθαρά, τίμια με σεβασμό στις αρχές του Ευ αγωνίζεσθε, συνεχίστε να μας αποδεικνύεται,πως όταν τα πράγματα γίνονται ζόρικα, οι ζόρικοι συνεχίζουν!

Α.Ο Κρυονερίου

Related posts

Μηδενίστηκε η Μαρκό για τα επεισόδια κόντρα στη Σταμάτα

Abola Team

Πεντάρα η Νίκη Δροσιάς, διπλό ο Ωρωπός, τρίποντα Σαρωνικός-Παλληνιακός-Μάχη Μαραθώνα και Μαρκό, ισόπαλοι Κερατέα και Γλυκά Νερά

Abola Team 3

Ιστορική στιγμή για την ΕΠΣΑΝΑ και τον Δημ. Γιαρένη ο ορισμός τριών διαιτητών της Ένωσης σε ματς της Super League

Abola Team 3