free page hit counter
Abola.gr
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ

Η δήλωση του Αχιλλέα Ανδριανάκη για το “διαζύγιο” με την Κύπρο Κορυδαλλού

Μετά το “διαζύγιό” με την Κύπρο Κορυδαλλού ο τεχνικός Αχιλλέας Ανδριανάκης έκανε την εξής δήλωση:

Φεύγω όπως ήρθα στην Κύπρο κορυδαλλού με σεβασμό στην ομάδα και σεβασμό σε κάποια πρόσωπα σημαντικά για μενα αλλα και με πολύ αγαπη και πίστη στους παίκτες μου.                         

Στους σχεδόν 3μιση αυτούς μήνες σκληρής δουλειάς καταφέραμε η ομάδα να είναι αήττητη,πρωταγωνίστρια και με στατιστικά που θα ζήλευαν επαγγελματικές ομάδες.                   

Πάνω σ αυτή τη δουλειά,στις άπειρες ώρες που δούλεψα και ξενύχτησα για το καλό της ομάδας κάποιοι αποφασίσανε εκ του ασφαλούς την απομάκρυνση μου ΑΠ την τεχνική ηγεσία της ομάδας.Εκ του ασφαλούς καθώς η ομάδα έβγαλε ακομα μια έδρα αήττητη και άλλες δυο τις προηγούμενες αγωνιστικές απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους που μονο νίκες είχαν σε αυτές.         

Εκ του ασφαλούς λοιπόν καθ ότι ακολουθεί ενα πολύ βατό προγράμμα που κάποιοι θα έρθουν και αλλοι θα βγούν μπροστά ώστε να καπηλευτούν την δεδομένη επιτυχία.                                           

Για όλους αυτούς θα πώ μονο μια φράση.Η αχαριστία κι η προδοσία πληρώνονται απ’ αρχαιοτάτων χρόνων με άπειρα παραδείγματα της ιστορίας.Όταν λειτουργείς πισώπλατα ανάλογα θ αντιμετωπιστείς μια μέρα .Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου κυρίους Κουρκουτιάδη Γιώργο ,Μανίκα Βασίλη ,και ιδιαίτερα τον κύριο Τριανταφύλλου Τάκη μα πάνω ΑΠ όλους τους ποδοσφαιριστές μου που ηταν ειναι και θα είναι παντα ξεχωριστοί για μένα..           

Καλή τύχη σε όλους !

 

Related posts

Ακόμα μια μεταγραφή για τον Καραβά!

Ρένος Γιαμπουράς

Μεγάλο διπλό για τους «κόκκινους» στον Κορυδαλλό

Ανακοίνωση Από Το Γραφείο Τύπου ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ

Ρένος Γιαμπουράς