free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

«Ελάφι» ο Μίνγκας-Η Ρόδος απέκτησε τον ακραίο μεσοεπιθετικό

Αναμενόμενη προσθήκη έγινε στο ρόστερ της Ρόδου.

Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του προχώρησε ο Α.Σ. Ρόδος, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «δσπορ» από τις 22 Οκτωβρίου, ότι ο σύλλογος της πόλης κινείται για την απόκτηση ενός ακραίου μεσοεπιθετικού από ομάδα της βορείου Ελλάδας.
Τα «ελάφια» απέκτησαν τον Χρήστο Μίνγκα που διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, με τον Πάρη Ανδράλα να έχει ακόμα μία αξιόπιστη λύση στην διάθεσή του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.
Οι «πράσινοι» επισημοποίησαν την μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή, με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας, του μεσοεπιθετικού Χρήστου Μίνγκα. Ο σύλλογος συμφώνησε με τον ποδοσφαιριστή την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου, την επομένη της λύσης της συνεργασία του με την Ελπίδα Σκουτάρεως, ενώ η μετεγγραφή εγκρίθηκε τυπικά σήμερα, όπως άλλωστε και η μετακίνηση του τερματοφύλακα Εμιλιάνο Ράντζα στην Α.Π.Ε. Λαγκαδά. Ο Χρήστος Μίνγκας γεννήθηκε στις 15 Απριλίου 1984 και στο πλούσιο βιογραφικό του έχει να επιδείξει το επιτυχημένο πέρασμά του από ομάδες όπως ο Πανσερραϊκός, η Καστοριά, ο Ιωνικός, τα Τρίκαλα, ο Πανθρακικός, ο Απόλλωνας Σμύρνης, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός και ο Εργοτέλης.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Χρήστο Μίνγκα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη νέα σελίδα που άνοιξε στη σταδιοδρομία του».

Related posts

Ενωση Ερμιονίδας: Διαφορά με Σαλταπίδα

Ρένος Γιαμπουράς

Οι ομάδες της Football League που μαζί με την Θύελλα Ραφήνας και τους Κυπελλούχους των ΕΠΣ θα συμμετάσχουν στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου

Abola Team 3

Ανέλαβε ο Σταυρακόπουλος τον Φωστήρα

Kώστας Παλαιολόγος