free page hit counter
20.4 C
Αθήνα
17 Οκτωβρίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που συγκεντρώνει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αλσούπολη, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Με την απαιτούμενη προσήλωση, αλλά και την δέουσα σοβαρότητα που αρμόζει, συνεχίζει η Λυκόβρυση την προετοιμασία της ενόψει του επερχόμενου καθοριστικού εκτός έδρας αγώνα που την περιμένει απέναντι στην Αλσούπολη.

Άπαντες στο σωματείο των βορείων προαστίων, δείχνουν αποφασισμένοι για μία καλή εμφάνιση απέναντι στην φετινή ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

 Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου:

«Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει, όπως είανι αυτό απέναντι στην Αλσούπολη. Ντιμετωπίζουμε μία ομάδα, που βρίσκεται στις πρώτε ςθέσεις το ομίλου και σίγουρα θα θέλει να αποδείξει ότι η μέχρι τώρα πορεία που έχει διαγράψει δεν είναι τυχαία. Πρόκειτια για ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας.  Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και όσο πιο μαζεμένοι γίνεται, ώστε να ελπίζουμε σε κάτι θετικό».

 

 

 

Related posts

Ικανοποίηση Ντόκου για τον πόντο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Έγραψε ιστορία η Λυκόβρυση!

Θεοχαρίδης και Ρήγας οι νέοι τεχνικοί διευθυντές των υποδομών της Κηπούπολης

Kώστας Παλαιολόγος