free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με πρωταγωνιστή τον σκόρερ Καρυπίδη το Ρουφ του Γ. Σιλεβίστα τρίτη συνεχόμενη νίκη με το 2-0 επί του Θρίαμβου Χαϊδαρίου-Πολλές οι επώνυμες παρουσίες στο ματς

Με πρωταγωνιστή τον Νίκο Καρυπίδη (ΦΩΤΟ) που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του το Ρουφ του Γιάννη Σιλεβίστα νίκησε με σκορ 2-0 εντός έδρας τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και σημείωσε την τρίτη σερί επιτυχία του.

Μόλις στο 4′ ο Καρυπίδης που τρύπωσε έξυπνα στην αντίπαλη άμυνα με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Ο ίδιος παίκτης στο 19′ με σουτ-κομήτη από τριάντα μέτρα έστειλε την μπάλα στο “Γάμα¨της εστίας του Γιαννόπουλου γράφοντας το τελικό 2-0. Ήταν γκολ για όσκαρ και για χάι λάιτ από αυτά που σπάνια βλέπουμε στα ελληνικά γήπεδα. Στο 35′ σε κοντινή κεφαλιά του Φούρλα η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15′ σε θεαματικό διαγώνιο σουτ του Τζώρτζη η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ την ίδια κατάληξη είχε το φοβερό σε δύναμη δαιγώνιο σουτ του Κουτσοβέλη στο 77′. Στο 39′ σε δύσκολη κεφαλιά του Μπάρκα πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Μάκης Κουνάδης ο οποίος κάνει το καλύτερο πρωτάθλημα της μέχρι τώρα καριέρας του. Στο 88′ σε κοντινό σουτ του Εγιουρούμ απέκρουσαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί της “Αούστρια”. Η νίκη του Ρουφ αποκτά μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι ο Γιάννης Σιλεβίστας υποχρεώθηκε να αλλάξει από νωρίς τα πλάνα του αφού έκανε αναγκαστική αλλαγή στο 11′ βγάζοντας τον έμπειρο Λαγκαδινό που αντιμετώπισε μυϊκό πρόβλημα. 

Διακρίθηκαν ακόμα από το Ρουφ οι Χατζηγιαννακός, Χατζής, Σαμαράς, Φωτόπουλος, Τζώρτζης και από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου οι Αποστολόπουλος, Τσιούλος, Κακλαμάνος, Μπάρκας, Eγιουρούμ. Άψογο το διαιτητικό τρίο Γιάννης Καλογερόπουλος, Τουμπακάρης, Τσαγκάρης.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Μπένας(48′ Σφακιανάκης), Μπέρτζος, Λαγκαδινός(11′ λ.τ. Τριανταφύλλου), Χατζής, Σαμαράς, Καρυπίδης(79′ Συράκος), Τζώρτζης(65′ Κουτσοβέλης), Φωτόπουλος. 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Διονύσης Κατραμάδος): Γιαννόπουλος, Δάρρας, Φατιόν, Μπάρκας, Μαούνης, Μπανιάς(65′ Σκεπετάρης), Τσαγιάννης(46′ Εγιουρούμ), Τσιούλος, Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος, Φούρλας(51′ Μπαρδής).

Πολυκοσμία από επώνυμους και προπονητές αλλά και όμορφες παρουσίες παρακολούθησαν το ματς Ρουφ-Θρίαμβος Χαϊδαρίου. Εκεί ήταν ο γνωστός βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού και του Απόλλωνα Μάριο Μπόνιτς ο οποίος στο τέλος του αγώνα είχε εγκάρδια συνομιλία με τον σπουδαίο τεχνικό του Ρουφ Γιάννη Σιλεβίστα, οι τεχνικοί Νίκος Παπαρούνης του Ηρακλείου ο οποίος είχε δεμένο το δεξί χέρι αφού έπαθε έγκαυμα από ατύχημα και ο τεχνικός της ανόδου των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος, ο γνωστός παράγοντας Γιώργος Μυκωνιάτης, ο διοικητικός ηγέτης του Ρουφ Θοδωρής Κοιυνάδης με τον μικρό του γιο Λευτέρη, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Αποστόλου, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Στέργιος Στεργίου, Βαγγέλης Κατσούρης, Νίκος Βισβίκης, ο γνωστός φίλαθλος Νίκος Χριστοφόρου και από το Ρουφ ακόμα οι ποδοσφαιριστές Άρης Νταβαρίνος, Θόδωρος Καραμπάς, Παππάς, Δημήτρης Βλασταράκης, ο τεχνικός της ομάδας Νέων του συλλόγου Θωμάς Μανώλης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών Αντώνης Κουσουρίδης, ο Θανάσης Τσιμπλάκης και ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης και ο παράγοντας Νίκος Χολέβας αλλά και ο παράγοντας της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης Αντώνης Λεβεντογιάννης.

Στον Θανάση Τριανταφύλλου που μπήκε στην θέση του παρέδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού ο έμπειρος άσος του Ρουφ Γιάννης Λαγκαδινός μετά την αντικατάστασή του λόγω τραυματισμού. 

Σχεδόν γεμάτο ήταν σε αυτό το ματς το γήπεδο του Ρουφ ενώ επικράτησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. 

Related posts

Βαθμολογική ανάσα η Κηπούπολη (2-1)

Abola Team

Η Πεύκη πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες της και ηττήθηκε με 1-2 από τα Σούρμενα

Abola Team 3

Γαζής: “Ο κόσμος του Άρη μας έδωσε ώθηση”

abola10