free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ασπρόπυργος 1-1 με τον Ιάλυσο

Ισόπαλος με σκορ 1-1 κόντρα στην Ένωση Ασπροπύργου αναδείχθηκε ο Ιάλυσος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Οι παίκτες του Κώστα Βασιλάκάκη ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ήλεγξαν τον ρυθμό, όμως δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν μία μεγάλη νίκη.

Οι γηπεδούχοι οι οποίοι, είχαν παθητικό ρόλο στην αναμέτρηση κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τον Ιάλυσο στο 41′, όταν μετά από γύρισμα του Χαϊκάλη, ο Μάγκος από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ανδρούτσο και έστειλε την ομάδα του προηγούμενη στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη, ο Ιάλυσος πίεσε για την ισοφάρηση και τα κατάφερε στο 58′ όταν μετά από ωραία σέντρα – σουτ του Παφιάκη, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1. Στο 83′ οι «τοξοβόλοι» έχασαν τεράστια ευκαιρία να πετύχουν την ανατροπή, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσούπρος πήδηξε ψηλότερα όλων, πήρε την κεφαλιά, όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ασπροπύργου, Διαμαντή. Στο 84′ ο Μπεγκλετζής, ο οποίος πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι έκανε το σουτ και ο Διαμαντής απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Με αυτήν την ισοπαλία ο Ιάλυσος φτάνει τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

AΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Διαμαντής, Νικολάου, Χουστουλάκης, Στραγάκης, Μάγγος, Σιδηρόπουλος (68′ Καλογρίδης), Παπαναστασίου, Χαϊκάλης, Κατσίκης (92′ Καραγιάννης), Ατματζίδης (82′ Καλέμης).

ΙΑΛΥΣΟΣ: Aνδρούτσος, Παφιάκης, Σταυλάς, Τσούπρος, Αρχοντούλης, Ρεκλείτης, Βλάχος (46′ Καμπλιώνης), Δελαπόρτας, Φαβάλι, Πόποβιτς (72′ Μπεγκλετζής), Δήμας (44′ Χριστόφ).

Πηγή: news12

Related posts

Δύο χρυσά παπούτσια σε μία ομάδα στον Γιούχτα!

Abola Team 3

Διεθνές φιλικό ο Αήττητος Σπάτων με την WADI DEGLA FC από την Αίγυπτο

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα δύο ματς του Σαββάτου (10/2) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3