free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Να αλλάξουμε επειγόντως νοοτροπία»

Στην ανάγκη οι ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν πλήρως την αγωνιστική νοοτροπία που τους χαρακτηρίζει, στάθηκε ο προπονητής της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

Μπορεί η Κορωνίδα νε επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών και να λύγισε με 2-1 το εμπόδιο του μαχητικού Γαλαξία, ωστόσο η εν γένει εμφάνιση, άφησε με πολλά παράπονα τον Γιάννη Καπράλο.

Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Γαλατσίου δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες του προσέγγισαν την αναμέτρηση από το 25ο λεπτό κι έπειτα και ιδιαίτερα από την στιγμή, όπου βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0.

Κάτι το οποίο επισημαίνει με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»:

«Από την αναμέτρηshς με τον Γαλαξία κρατάμε μόνο τους βαθμούς της νίκης. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς νωρίς με δύο γρήγορα τέρματα με 2-0 στο σκορ και να θέσουμε τις βάσεις για την νίκη μας, όμως από εκείνο το χρονικό σημείο και έπειτα έχω τρομερά παράπονα από την απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Επαναπαύτηκαν πλήρως στο προβάδισμά τους απέναντι σε μία πολύ μαχητική ομάδα και από ένα σημείο κι έπειτα λίγο έλειψε να το πληρώσουμε. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μου ήταν σε άλλο γήπεδο. Θα πρέπει επειγόντως να αλλάξουμε νοοτροπία εάν θέλουμε να πετύχουμε κάτι θετικό στην συνέχεια της φετινής περιόδου και να μην είμαστε μία απλή αναφορά στον όμιλό μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιάννη Καπράλου, για να προσθέσει:

Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Περιστερίου, όπου θα πρέπει να εμφανιστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σοβαροί, ώστε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

Νέο πρόσωπο αναμένεται να αποτελέσει ο Αλέξης Αναστασόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα «φωνάξει» ετοιμοπόλεμος.

 

  

 

Related posts

ΑΕ Αιγάλεω-Τριφυλλιακός 3-0

Abola Team 3

«Καρέ» μεταγραφών ταλαντούχων παικτών ο Δούρειος

Kώστας Παλαιολόγος

Τόλμη Περιστερίου-Εθνικός Αστέρας 0-0

Abola Team 3