free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι»

Υπέρμαχος της άποψης ότι οι παίκτες του μπορούν να βγουν πολύ πιο δυνατοί στο μέλλον, παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Η ήττα με 2-1 από τους πολύ δυνατούς Τράχωνες ήταν το λιγότερο που απασχόλησε τον τεχνικό του Μικρασιατικού Κώστα Σταμπουλίδη στο εν λόγω ματς, ο οποίος με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπίστωσε ότι κόντρα στα πολλά προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα της Καισαριανής, οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές του μόχθησαν και υπερέβαλαν εαυτούς.

Ακόμη και από τη στιγμή, όπου υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν την αναμέτρηση με εννέα, λόγω αποβολών των Νίκου Κωνσταντινίδη και Ηλία Κολοβού

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης:

«Παρά τιις πολλές δυσκολίες, αλλά και αντιξοότητες που μας τυχαίνουν, δείχνουμε χαρακτήρα και αντέχουμε.

 Στην αναμέτρηση με τους Τράχωνες από ένα σημείο κι έπειτα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έχουμε κάποιο βαθμολογικό όφελος, ειδικά μετά τις αποβολές των Νίκου Κωναταντινίδη και Ηλία κολοβού, ωστόσο εάν αναγνώσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση με ένα ιδιαίτερο πρίσμα μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι. Ιιδαίτερα στο ευαίσθητο κομμάτι της αγνιστικής νοοτροπίας και στο πνεύμα της μαχητικότητας» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της ομάδας της Καισαριανής, για να προσθέσει:

«Πλέον η προσοχή μας επικεντρώνεται στην επόμενη κρίσιμη αναμέτρηση που μα ςπεριμένει κόντρα στην Τερψιθέα. Μία ομάδα, , η οποία παρουσιάζεται ιδιαίτερα ποιοτική . Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, κόντρα στα πολλά προβλήματα που μας ταλανίζουν, ώστε να αυξήσουμε σημαντικά τις πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου της παραμονής»

 

 

Related posts

Παπαρούνης: «Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Χατζηαλέξης: «Μόνο νίκες μέχρι τον … τελικό!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωση για τη διαιτησία από το Ηράκλειο

abola10