free page hit counter
Abola.gr
Β' ΑΘΗΝΩΝ

Αποχώρησε ο Δημήτρης Λυριτζής από την τεχνική ηγεσία του Κεραμεικού

Σε διαβουλεύσεις για την συνεργασία με νέο τεχνικό βρίσκεται η διοίκηση του Κεραμεικού μετά την αποχώρηση-παραίτηση από αυτή τη θέση του Δημήτρη Λυριτζή.

Αυτή την απόφασή του γνωστοποίησε ο Δημήτρης Λυριτζής λίγες ώρες μετά την σημερινή (18/11) ήττα του Κεραμεικού εκτός έδρας από την Ελευθερούπολη με σκορ 2-1.

Στην σχετική του δήλωση ο Δημήτρης Λυριτζής αναφέρει:

Μετά από τρεις μήνες παρουσίας στον Κεραμεικό και θεωρώντας ότι έχω την μεγαλύτερη ευθύνη για την μικρή συγκομιδή βαθμών παρόλο που η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κάνοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ αποχωρώ από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές της ομάδας για την πολλή καλή συνεργασία που είχαμε όπως και τους Κυρίους Κάτρη και Μακρυπούλια για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να πετύχει τον στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Στα του παιχνιδιού Ελευθερούπολη-Κεραμεικός 2-1:

Τα τέρματα για την ομάδα του Σπύρου Παπακανέλλου σημείωσαν οι: Τζωρτζάτος 21′ Σπανός 89′ με πέναλτι. Για τον Κεραμεικό σκόραρε ο Φαλάγγας με πέναλτι.

 

Διαιτήτευσε ο Τζαβέλλας. Βοηθοί: Νιώτης-Βασιλειάδης.

 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (προπονητής Σπύρος Παπακανέλλος): Ξυδιάς, Τζωρτζάτος, Χαλκδιαδάκης, Κατσούδας, Σπανός, Πολυτσέρης, Γούπος (55′ Καρυπίδης), Χούσος (70′ Μπακέας), Επταήμερος, Συριόπουλος (82′ Γιατζιτζόγλου), Παούρης (67′ Καπαγιάρογλου).

 

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ (προπονητής Δημήτρης Λυριτζής): Καραΐσκος, Γιάνκολο, Μ. Κολάγκι, Μ. Κάτρης, Μακρυπούλιας, Σ. Κάτρης, Τζέτζιας (84′ λ.τρ. Γριτσώνης), Ζαφειράκος, Α. Κολάγκι, Λετουά, Φαλάγγας.

 

Related posts

«Φουλάρει» για μεταγραφές ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

Έμειναν στους Λύκους Χαϊδαρίου οι Αρτέμης Ιορδανίδης και Βασίλης Παρασκευόπουλος

Τάσος Ζαφειρίου

Θεμιστοκλής-Κεραυνός Γλυφάδας 0-1

Abola Team 3