free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες»

Στους τομείς που έκριναν την αναμέτρηση με τον ΑΟ Ιλίου αναφέρθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

 

Αρκετά ανταγωνιστικός απέναντι στον ΑΟ Ιλίου εμφανίστηκε ο ΠΑΣ Γαλάτσι, ωστόσο δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέεσμα απέναντι στον πρωτοπόρο του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ χάνοντας στην έδρα του με 2-1., έπειτα από ένα αρκετά ποιοτικό παιχνίδι, το οποίο κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν. 

Ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βάσει της εικόνας της, δικαιολόγης εαπόλυτα την υψηλή βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει 

«Παλέψαμε αρκετά απέναντι στην κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα του ομίλου μας. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε μία αναμέτρηση, η οποία τα είχε όλα. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, ωστόσο, κάποιες στιγμές αδράνειας της άμυνάς μας, επέτρεψαν στον ΑΟ Ιλίου να προηγηθεί με 1-2. 

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε, με άμεση συνέπεια να παιχθεί πολύ όμορφο θέαμα και οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν και να χάσουν αρκετές ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές θεωρώ ότι δίκαια νίκησε ο ΑΟ Ιλίου, αφού έδειξε ότι διαθέτει πολύ δουλεμένο σύνολο και μία ομάδα, που απαρίζεται από πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Από την πλευρά μας θα δουλέψουμε, ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, που θα παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 

 

    

 

Related posts

Μουχαμέτη Έντη (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δεν ήταν καλή μέρα για μας”

abola10

Καρπούζας: «Η ατυχία και η αστοχία μας στέρησαν τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΟ Ιλίου-Καλαμάκι 3-2

Abola Team 3