free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι»

Στις πτυχές που ώθησαν την ομάδα του στην νίκη επί της Νέας Σμύρνης, στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

Την ανοδική πορεία τνω τελευταίων αγωνιστικών επιβεβαίωσε η Λυκόβρυση με την πολύ σημαντική της νίκη επί της μαχητικής Νέας Σμύρνης με 2-0.

 Μία επιτυχία, που επέτρεψε στο συγκρότημα των βορείων προαστίων να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική του θέση και να ανέλθει στην έκτη θέση του ομίλου με συγκομιδή 15 πόντων .

Ο τεχνικός Κώστας Ιωάννου δεν έκρυψε την απόλυτη ικανοποίησή του για την επιτυχία των παικτών του, στους οποίους απένειμε τα εύσημα:

«Τα εύσημα ανήκουν στους πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσοφαιριστές, οι οποίοι μόχθησαν και γι’ αυτή την νίκη. Παρά τα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, που είχαμε παραμονές της αναμέτρησης με την Νέα Σμύρνη, εντούτοις, δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο και ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, με άμεση συνέπεια να φτάσουμε στο τρίποντο που είχαμε απόλυτη ανάγκη» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει:

Η προσοχή μας πλέον εστιάζεται στην επόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει απέναντι στην πρωτοπόρο Δάφνη Παλαιού Φαλήρου . Από την πλευρά μας θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Συνεχίζει ο Γιάννης Μπλούκας στον ΟΑΝΑ

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε τον Χρήστο Σκεύη η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος