free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πρασσάς: «Μας περιμένει δύσκολο παιχνίδι με Δάφνη Αθηνών»

Στις ιδιαιτερότητες που κρύβει η αναμέτρηση με τη Δάφνη Αθηνών στάθηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου Καισαριανής Παναγιώτης Πρασσάς.

 

Η κακοκαιρία που έπληξε την Αττική όπως και ολόκληρη την Ελλάδα στο πέρασμα της προηγούμενης εβδομάδας, οδήγησε σε αναβολή την εκτός έδρας αναμέτρηση του Πανιωνίου Καισαριανής με τον Λαρισαϊκό, γεγονός το οποίο επιβαρρύνει το πρόγραμμα για την πρωτοπόρο ομάδα των ανατολικών προαστίων..

Στον Πανιώνιο Καισαριανής ωστόσο, δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά και περιμένουν τον ορισμό της συγκεκριμένης αναβληθείσας αναμέτρησης, η οποία σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα προγραμματιστεί πιθανότατα για την επόμενη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Ο τεχνικός Παναγιώτης Πρασσάς στις δηλώσεις που παραχώρησε, εστίασε στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι, που περιμένει την ομάδα του απέναντι στην μαχητική Δάφνη Αθηνών:

«Ήδη έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας για την επερχόμενη αναμέτρησης με την Δάφνη Αθηνών. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ιδιαίτερα μαχητική και δυσκολοκατάβλητη ομάδα και οφείλουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυαντόν πιο συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία,  συγκαταλέγεται η έλελιψη αγωνιστικών προβλημάτων.

 

 

 

Related posts

Φιλίππου: «Κέρδος η απόλυτη συγκέντρωση των παικτών μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζει ακάθεκτος ο Γκυζιακός (1-2)

Abola Team

ΕΠΣΑ: Όλα τα σημερινά (2/3) αποτελέσματα

Abola Team