free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Η UNION EUROBANK 7-3 την BLACK PANTHR

Άστραψε και βρόντηξε η δημοφιλής ομάδα της UNION EUROBANK στην δεύτερη αγωνιστική του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχουν ισχυρές ομάδες με πολλά δυνατά ονόματα του χώρου.

Συγκεκριμένα η ομάδα της UNION EUROBANK που έχει κάνει το δύο στα δύο σε αυτό το πρωτάθλημα, υπό την καθοδήγηση του επιτυχημένου κόουτς Γιώργου Αναγνωστόπουλου, νίκησε το βράδυ της Τετάρτης 22/11 στο γήπεδο της Βάρης την ομάδα BLACK PANTHR με σκορ 7-3.

Η ομάδα της UNION EUROBANK καθάρισε από το πρώτο ημίχρονο την υπόθεση-νίκη και τρίποντο αφού σε αυτό το διάστημα προηγήθηκε με εκπληκτικές ενέργειες και σύγχρονο ποδόσφαιρο με 3-0.

Το 1-0 για την UNION EUROBANK έκανε μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο ο αρχηγός Ακπαρίδης που σκοράρει συχνά-πυκνά ενώ στην συνέχεια ο Βαρβέρης με δύο γκολ που πέτυχε ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Πάλι ο Βαρβέρης στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου σημειώνοντας χατ τρικ έκανε το 4-0, ενώ ο Θεοδωράκης που πέτυχε και τα τρία γκολ της BLACK PANTHR μείωσε σε 4-1. Ο Ντρένοβα που είχε και σουτ στο δοκάρι όπως δοκάρι είχε και ο πολύ καλός από την ηττημένη ομάδα Ρονάλντο Άγκο έκανε το 5-1, ο Ακπαρίδης ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ σε 6-1, ο Θεοδωράκης μείωσε σε 6-2, ο Σκαλίδης έκανε το 7-2 για τους νικητές ενώ και πάλι ο Θεοδωράκης μείωσε στο τελικό 7-3.

Άριστος ο διαιτητής Ελευθερίου όπως και οι βοηθοί του Καπανταϊδάκης, Λιάπης.

UNION EUROBANK (Kόουτς Γιώργος Αναγνωστόπουλος): Καραγιώργος, Λιόλιος, Ίσσα, Ακπαρίδης, Βαρβέρης, Μπαντούνας, Αλέξης Παπαδόπουλος, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Χουζούρης, Ντρένοβα, Χωριανόπουλος ενώ έπαιξαν επίσης οι Μητρογιάννης, Ντοβλετάκης, Παπατσούτσος, Χίσο, Κακιούζης, Σκαλίδης, Σαχινίδης.

BLACK PANTHR (Κόουτς Ανδρέας Χαραλαμπίδης): Ρούσσης, Παναγιωτόπουλος, Μίλος, Τσερπές, Κυριακούλης, Θεμελίδης, Κυλίτσης, Τουτουντζής, Ιορδανίδης, Κολγκιοκάι, Θεοδωράκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Χαραλαμπίδης Ρονάλντο Άγκο.

 

Related posts

Σημαντική νίκη για τη Union Eurobank στο Anexartito πρωτάθλημα

Abola Newsroom

Το πέντε στα πέντε η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK που νίκησε με 3-0 σετ τους Ίωνες

Abola Team 3

Union Eurobank – Aγροτική Τράπεζα 4-1

Abola Team 2