free page hit counter
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

Το πέντε στα πέντε η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK που νίκησε με 3-0 σετ τους Ίωνες

Μια ακόμα νίκη, πολύ σημαντική στην προκειμένη περίπτωση αφού σημειώθηκε επί ενός ιδιαίτερα ισχυρού αντιπάλου όπως είναι οι Ίωνες, πρόσθεσε στο ενεργητικό της η γυναικεία ομάδα της UNION EUROBANK.

Συγκεκριμένα, το συγκρότημα της Λίας Μήτση για την πέμπτη αγωνιστική του Ανεξάρτητου Εργασιακού Πρωταθλήματος ΗΝΙΟΧΟΣ, στο ματς που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 17/12 στο κλειστό του ΟΑΚΑ στην αίθουσα Γ. Κασιμάτης, νίκησε με 3-0 σετ τους Ίωνες της Τασούλας Πολυζώη.

Μεγάλο παιχνίδι για λογαριασμό της UNION EUROBANK έκαναν η Λυροπούλου με τα δυνατά καρφιά, η Νταουσιάνη και η Αρκά χωρίς να υστερήσει καμία παίκτρια από τις νικήτριες. Από τους Ίωνες πολύ καλά στάθηκαν η Ξανθάκου και η Νίκη Νοδαράκη.

Τα σετ 25-22, 25-20, 25-18.

Διαιτήτευσαν η Βέτα Βατικιώτη και ο Φραγκίσκος Βαρατάσης.

Με την επιτυχία της αυτή η UNION EUROBANK έκανε το πέντε στα πέντε, δηλαδή συνεχίζει να διατηρεί το απόλυτο των επιτυχιών.

UNION EUROBANK (Κόουτς Λία Μήτση-Βοηθός Θόδωρος Δεστούνης): Μπάμπουλη, Πρανδέκα, Άουρα Ντραγκίτσι Νικολάου, Νταουσιάνη, Λυροπούλου, Κακουρή, Αρκά (λίμπερο), Φλωροπούλου (αρχηγός). Παγώνη ενώ έπαιξαν επίσης οι Αθανασοπούλου, Άξη, Νάκου, Βήττου, Μεγρέμη, Κουμάκη, Διασάκου, Σαμέρα, Τερλιάνη.

ΙΩΝΕΣ  (Κόουτς Τασούλα Πολυζώη): Κανελοπούλοu (ΑΡΧΗΓΟΣ), Ξανθάκου, Δρίτσα, Παπάζογλου,υ, Ιωσηφίδοu Αναστασοπούλου ενώ έπαιξαν επίσης οι Νίκη Νοδαράκη, Πέρσα Νοδαράκη (λίμπερο), Τσομπανάκη, Μαυρέα (λίμπερο), Μπίτσικα, Αράπη, Χάϊδου, Σκολαρίκη, Κωστοπούλου.

 

 

Related posts

Η UNION EUROBANK 7-3 την BLACK PANTHR

Abola Team 3

3X3 η UNION EUROBANK 4-1 την BRINKS ΗΡΑΚΛΗΣ

Abola Team 3

Πετάξαμε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ

admin